Home / Cultură / Călăul necunoscut de Agatha Christie „loveşte“ din nou la Sala Mare
Photo: Bereczky Sándor | http://www.facebook.com/bereczky.sandor

Călăul necunoscut de Agatha Christie „loveşte“ din nou la Sala Mare

Distribuie

Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania Tompa Miklós prezintă o nouă reprezentaţie a spectacolului Călăul necunoscut    „…Și n-a mai rămas niciunul”, bazat pe capodopera Agathei Christie, în regia lui Attila Gáspárik.

Duminică, 13 iunie, de la ora 19:00, Sala Mare Teatrului Naţional Târgu-Mureş se transformă într-o solitară insulă englezească frecventată de pescăruşi. Pe această insulă sosesc zece musafiri, presupuşi ucigaşi, care pe parcursul spectacolului devin victime. Curge whisky-ul, cântă jazz-ul şi mor oamenii… Oare cine e criminalul?

Din distribuție fac parte actorii: Oszkár MESZESI, Botond KOVÁCS, Ildikó P. BÉRES, Boglárka Katalin SIMON, Balázs VARGA, Gellért KÁDÁR L., Ernő GALLÓ, Gábor TOLLAS, Orsolya MOLDOVÁN, László KILYÉN și Csaba LÁSZLÓ.

Decorul a fost conceput de Maria MIU; costumele au fost realizate de Orsolya MOLDOVÁN; Muzica a fost compusă de Csaba BOROS, proiecţiile video au fost realizate de Sándor SEBESI, iar asistentă de regie a fost Bea FÜLÖP.

Spectacolul este subtitrat în limba română şi e recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Biletele pot fi achiziționate la Casieria Teatrului (deschisă de luni până vineri între orele 12:00 și 19:00 , număr de telefon: 0365 806 865), cu o oră înainte de spectacol, la fața locului, ori pe pagina https://teatrunational.biletmaster.ro/ron/Event/44003315/Calaul-necunoscut.

Foto: Sándor Bereczky

 

De asemenea, verificati

Prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al României (2016-2019) susține conferința „Epopeea brățărilor regale dacice”

Distribuie Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, programele de studii de licență Istorie și Drept …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.