Home / Cultură / Călăul necunoscut de Agatha Christie „loveşte“ din nou la Sala Mare
Photo: Bereczky Sándor | http://www.facebook.com/bereczky.sandor

Călăul necunoscut de Agatha Christie „loveşte“ din nou la Sala Mare

Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania Tompa Miklós prezintă o nouă reprezentaţie a spectacolului Călăul necunoscut    „…Și n-a mai rămas niciunul”, bazat pe capodopera Agathei Christie, în regia lui Attila Gáspárik.

Duminică, 13 iunie, de la ora 19:00, Sala Mare Teatrului Naţional Târgu-Mureş se transformă într-o solitară insulă englezească frecventată de pescăruşi. Pe această insulă sosesc zece musafiri, presupuşi ucigaşi, care pe parcursul spectacolului devin victime. Curge whisky-ul, cântă jazz-ul şi mor oamenii… Oare cine e criminalul?

Din distribuție fac parte actorii: Oszkár MESZESI, Botond KOVÁCS, Ildikó P. BÉRES, Boglárka Katalin SIMON, Balázs VARGA, Gellért KÁDÁR L., Ernő GALLÓ, Gábor TOLLAS, Orsolya MOLDOVÁN, László KILYÉN și Csaba LÁSZLÓ.

Decorul a fost conceput de Maria MIU; costumele au fost realizate de Orsolya MOLDOVÁN; Muzica a fost compusă de Csaba BOROS, proiecţiile video au fost realizate de Sándor SEBESI, iar asistentă de regie a fost Bea FÜLÖP.

Spectacolul este subtitrat în limba română şi e recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Biletele pot fi achiziționate la Casieria Teatrului (deschisă de luni până vineri între orele 12:00 și 19:00 , număr de telefon: 0365 806 865), cu o oră înainte de spectacol, la fața locului, ori pe pagina https://teatrunational.biletmaster.ro/ron/Event/44003315/Calaul-necunoscut.

Foto: Sándor Bereczky

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spectacol al Teatrului Național Târgu Mureș, nominalizat la Premiul UNITER

Spectacolul „Villa Dolorosa“ de Rebekka Kricheldorf, în regia lui Theodor-Cristian Popescu, a fost nominalizat la …