Home / Invatamant / Distincție importantă pentru Sorin Crișan

Distincție importantă pentru Sorin Crișan

Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași va acorda înaltul titlu academic de Doctor Honoris Causa prof. univ. dr. habil. Sorin Crișan, rector al Universității de Arte din Târgu Mureș și director al Bibliotecii Academiei Române din Cluj-Napoca. Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa va avea loc joi, 10 iunie, la sediul Rectoratului, Casa Balș, strada Cuza Vodă 29, în sala Eduard Caudella, începând cu ora 11.00. Laudatio va fi prezentat de conf. univ. dr. Octavian Jighirgiu, prorector al Universității Naționale de Arte “George Enescu” din Iași.

„De-a lungul prestigioasei sale cariere, prof. univ. dr. habil. Sorin Crișan s-a remarcat printr-o bogată activitate publicistică și de cercetare în domeniul artei teatrale. Este autorul a două teze de doctorat cu titlul: Circul lumii la D.R. Popescu, conducător de doctorat: prof. univ. dr. Ileana Berlogea, Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, 28 septembrie 2001 și teza de doctorat Carte și tipar în secolele XVXVII. Fizionomie, artă și tehnică tipografică în secolele XV-XVII, conducător de doctorat: prof. univ. dr. Nicolae Edroiu, membru corespondent al Academiei Române – Institutul de Istorie „G. Bariț” Cluj-Napoca, Academia Română; 26 octombrie 2011”, au precizat reprezentanții Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ANGAJĂRI din sursă externă la Poliția Mureș!

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș scoate la concurs 27 de posturi de agenți și ofițeri …