Reorganizarea Primăriei Târgu Mureș continuă Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4438 Vizualizări

Reorganizarea Primăriei Târgu Mureș continuă

Într-o conferință de presă susținută marți, 8 iunie, primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat că direcțiunile care vor deveni instituții subordonate Primăriei Târgu Mureș sunt în curs de reorganizare. Direcția Ecologie și Salubrizare Urbană a primit deja codul fiscal și devine instituție subordonată Primăriei.

„Consiliul Județean a făcut această reorganizare acum mai bine de 25 de ani. Evident, ne mirăm că tot timpul se blochează activitatea Primăriei, dar dacă o hârtie igienică la diferite direcții nu poate să fie achiziționată doar dacă toate direcțiile subordonate trimit referatele de necesitate și durează, să zicem, trei luni de zile achiziția, vă dați seama în trei luni de zile ce se întâmplă. Această ineficiență administrativă trebuie eliminată și ceea ce funcționează bine la Consiliul Județean Mureș cred că trebuie să funcționeze și la Primărie. Așadar, săptămâna aceasta va apărea organigrama Grădinii Zoologice, Weekend-ul împreună cu piscina Mircea Birău, vor deveni instituții subordonate. Și în cazul Poliției locale va fi pornită organigrama înspre aprobare. Primăria, prin urmare, va avea patru instituții subordonate”, a declarat Soós Zoltán.

Organigrama, din nou pe tapet

Mai mult,Primarul municipiului Târgu Mureș promite că pentru o eficientizare în cadrul instituției, la noua organigramă a Primăriei Târgu Mureș reprezentanții acesteia lucrează împreună cu o firmă de resurse umane care are rolul de a identifica „unde este surplus de personal, unde este minus de personal”.

Oare la capitolul de consilieri personali se va decide că este „minus personal”? 

„În paralel este finalizată noua structură organigrama Primăriei. Împreună cu o firmă de resurse umane care ne ajută doar la evaluarea personalului și la evaluarea activității Primăriei să vedem unde sunt deficiențe, unde este surplus de personal, unde este minus de personal. Toate astea pentru a exista o reorganizare eficientă și complexă în cadrul Primăriei, pentru ca orașul Târgu Mureș să fie mult mai funcțional”, a explicat Soós Zoltán.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE