Home / Business / Târgul Cetății, ediția a 13-a, cu noroc

Târgul Cetății, ediția a 13-a, cu noroc

Distribuie

Între 11 și 13 iunie, are loc, pe Piațeta Cetății din Târgu Mureș, cea de-a 13-a ediție a Târgului Cetății.

”Pentru că suntem cu doar o săptămână înainte de Rusalii, Târgul Cetății are o ofertă bogată pentru masa de sărbătoare. Pe lângă deja consacratele bunătăți locale: pâine, mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri de fructe, băuturi,ciocolată de casă, dulcețuri, miere, dulciuri, prăjituri, legume, ulei presat la rece, bere, ceaiuri, vinuri, la această ediția a târgului producătorii oferă sparanghel, microplante, plăcinte, palanețe, plate aromatice și alte bunătăți. Și la capitolul cadouri Târgul Cetății este special. Jucării din lemn, obiecte din lemn sculptate sau pictate manual, ceramică, bijuterii, lumânări, lavandă, cosmetice naturale, plante decorative. Majoritatea producătorilor și artizanilor sunt mureșeni, dar, pentru ca oferta să fie cât mai bogată, doritorii pot găsi și produse din Alba, Harghita, Sibiu, Brasov și Cluj. Și cum 13 e cu noroc, avem multe surprise și premii pentru cei care vor vizita Târgul Cetății. Toate detaliile se găsesc pe pagina de Facebook Târgul Cetății Târgu Mureș”, a precizat Cristina Manoilă, event manager.

Programul târgului este următorul: vineri, 11.00 – 20.00, sâmbătă, 10.00 – 22.00 și duminică, 10.00 – 19.00. Sâmbătă, 12 iunie, în paralel cu Târgul Cetății, în Cetatea Târgu Mureș au loc evenimentele culturale prilejuite de Noaptea Muzeelor. Târgul Cetății se desfășoară o singură dată pe lună, următoarea ediție urmând să aibă loc între 23-25 iulie.

”Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale și este organizat în parteneriat cu Primăria Târgu Mureș”, a mai subliniat Cristina Manoilă.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

FOTO: Echipa Editurii Edu Târgu Mureș apreciată de conducerea Prefecturii Mureș

Distribuie Prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre, și Mara Togănel, director al Cabinetului Prefectului județului Mureș, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.