Home / Invatamant / Adio anilor de gimnaziu, la Liceul Silvic Gurghiu

Adio anilor de gimnaziu, la Liceul Silvic Gurghiu

Distribuie

Absolvenții claselor a VIII-a din cadrul Liceului Silvic Gurghiu și-au luat  ”La revedere” anilor de gimnaziu vineri, 11 iunie, cu prilejul festivității de absolvire, în prezența celor dragi, a oficialităților (primarul Laurențiu Boar)  și nu în utimul rând al cadrele didactice, cele care și-au pus amprenta asupra pregătirii lor în toți cei patru ani de gimnaziu.

Protagoniștii festivității au fost absolvenții claselor a VIII-a A și a VIII-a B, care au ales să se despartă de frumoșii ani de gimnaziu printr-un program bine gândit pentru momentul festiv, muzica, poezia completându-se de fericit cu emoția absolvirii.

„Ne aflăm în fața unui moment de sfârșit, dar și în fața unui nou început, moment în care noi porți se deschid și o viață nouă îi așteaptă pe acești absolvenți. Este punctul de final al celor patru ani de gimnaziu, patru ani de cunoaștere, finalul unei etape importante din viața de elev. Este o etapă importantă și pentru noi cadrele didactice care, alături de elevi am trecut printr-o varietate de experiențe, emoții și împliniri în timp ce le-am condus pașii de-alungul drumului pe care, cu înșelepciune îl numim educație”, a spus prof. Ioan Moldovan, director adjunct al Liceului Silvic Gurghiu.

Bianca Pașca, șefă de promoție

Prof. Rafila Grama, diriginta clasei a VIII-a A a trecut în revistă premianții clasei, cel mai bun fiind Darius Andrei Oprea cu media 10. Premiul II a fost obținut de Antonia Oltean, media 9,91, iar premiul III de Teodora Maria Suciu cu media 9,73.

Clasa a VIII-a B a dat și șeful de promoție, în persoana elevei Bianca Pașca, media 10 pe toți anii de gimnaziu, premiată de diriginta clasei, prof. Daniela Moldovan.

Clasa a VIII-a B se poate mândri cu trei premii I, alături de Bianca Pașca, cu media 10, îi mai regăsim pe elevii Miruna Pop și Livia Șara. Premiul II a fost primit de Ștefan Gliga, cu media 9,89, respectiv Zoltan Andrei, media 9,68 care a primit premiul III.

Emoția învățătorului

Un moment special a fost pentru învățătoarea Sabina Pop, fericită să-și vadă foștii elevi absolvind cu brio ciclul gimnazial.

„Fiecare generație pe care încercăm să o modelăm este special, însă a eastă generație de elevi a fost pentru mine punctul culminant al carierei mele de învățător. A fost o clasă numeroasă, cu 28 de elevi, muncitoare și conștincioasă. Consider că mi-am îndeplinit misiunea mea de a le transmite elevilor un bagaj de cunoștințe suficient care a fost completat mai apoi de colegii mei, astfel vor putea păși cu încredere și vor putea face față greutăților ce vor urma. Ca și un al doilea lor părinte, le urez mult succes în continuare, și niciodată să nu uite școala de unde au plecat, să respecte măcar cu un simplu salut persoanele care au contribuit la educația lor”, a transmis învățătoarea Sabina Pop.

Sursă foto: Liceul Silvic Gurghiu

Alin ZAHARIE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Doi atleți mureșeni premiați la Campionatul Național U20

Distribuie În perioada 9-10 martie s-a desfășurat la București finala Campionatului Național de Atletism U20, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.