Home / Politic / Trei doamne, în competiție pentru conducerea USR-PLUS Târgu Mureș

Trei doamne, în competiție pentru conducerea USR-PLUS Târgu Mureș

Peste 220 de membri ai USR-PLUS își vor desemna joi, 17 iunie, prin vot, noul președinte al organizației locale din Târgu Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate pentru cotidianul Zi de Zi de responsabilii de comunicare ai partidului USR-PLUS Mureș, Cosmina Elena Ravasz și Alin Simionescu, în competiție s-au înscris Camelia Tamaș, Nicoleta Todoran și Laura Toth, iar candidaturile acestora au un singur obiectiv prioritar, respectiv ”unitatea Alianței”.

”Alegerile se vor desfășura între orele 12.00 – 19.00, în incinta Casei Sindicatelor din Târgu Mureș, unde sunt așteptați să își exprime votul peste 220 de membri USR-PLUS”, au transmis comunicatorii USR-PLUS Mureș.

Conform aceleiași surse, comisia electorală care va supraveghea buna desfășurare a procesului electoral este alcătuită din șase persoane, iar alegerile vor viza și constituirea noului Birou Politic Local, desemnarea vicepreședinților organizației, stabilirea duratei mandatului noii echipe de conducere a organizației, alegerea membrilor care vor face parte din Comisia de Arbitraj și din Comisia de Cenzori, precum și stabilirea delegaților care vor participa la Conferința Județeană USR-PLUS Mureș care va avea loc joi, 24 iunie.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Lidea, portofoliu vast de hibrizi

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …