VIDEO: Viteză și adrenalină la Super Rally Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 706 Vizualizări

VIDEO: Viteză și adrenalină la Super Rally Târgu Mureș

Pilotul francez France Jerome a câștigat Super Rally Târgu Mureș, competiție care a avut loc sâmbătă, 19 iunie, pe mai multe străzi din zona centrală a ”Orașului Trandafirilor”. Raliul de la Târgu Mureș a contat pentru etapa a II-a a Campionatului Național de Super Rally și a fost urmărit de câteva mii de mureșeni pasionați de cai putere, viteză și perfecțiune în arta șofatului contra cronometru. Podimul final al competiției de la Târgu Mureș, la care au luat startul 35 de piloți, a fost completat de Dani Oțil, care a condus un model Radical SR4, și Mihai Leu, care a pilotat un autoturism Ferrari 458 Challenge.

Munca și pregătirea, secretul succesului

Aflat la comanda unei mașini Formula Renault FR2, France Jerome a acces cu oarecare emoții în finala raliului, după ce în calificări s-a răsucit cu monopostul și a pierdut astfel secunde prețioase.

”A fost o ediție dificilă având în vedere că s-a jucat și vremea cu noi, am avut câteva emoții cu picăturile care au venit, dar până la urmă a fost o ediție foarte reușită mai ales că am câștigat”, a declarat, la finalul competiției, pentru cotidianul Zi de Zi, France Jerome.

În clasamentul general, francezul se află pe locul 1, după primele două etape ale campionatului.

”Secretul e ca peste tot: munca și pregătirea. Dacă te pregătești pe tine, pregătești materialul și muncești ca să îmbunătățești, întotdeauna reușești să faci ceva. Viteza? Viteza e importantă pentru că până la urmă ne luptăm împotriva cronometrului, dar aici este primordială, am câștigat o manșă, după aceea am fost pe locul 2, după aceea pe locul 1, deci până la urmă viteza face diferența”, a dezvăluit France Jerome câteva din secretele unui pilot de succes.

Sportul cu motor, iubit la Târgu Mureș

Reușita competiției de la Târgu Mureș a fost subliniată de fostul pugilist Mihai Leu, astăzi unul dintre cei mai de succes piloți de raliu din România.

”Eu cred că a fost un weekend superb, au fost foarte mulți spectatori și cred că asta arată că la Târgu Mureș sportul cu motor este foarte iubit”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Mihai Leu.

”Nu contează numai viteza, adică și aici trebuie să ai un simț de apreciere a distanței, să simți mașina, sunt multe lucruri, adică nu este numai viteza importantă”, a completat Mihai Leu.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE