Home / Administratie / Bugetul Consiliului Județean Mureș, rectificat

Bugetul Consiliului Județean Mureș, rectificat

Bugetul celor două spitale aflate în subordinea Consiliului Județean Mureș a fost rectificat joi, 24 iunie, într-o ședință ordinară a Consiliului Județean Mureș, în vederea includerii unor sume provenite din contractele unităților medicale cu Direcția de Sănătate Publică. Astfel, bugetul Spitalului Clinic Județean Mureș a fost majorat cu suma 590.000 de lei iar bugetul Spitalului ”Gheorghe Marinescu” din Târnăveni cu suma de 11.000 de lei.

Potrivit Referatului de aprobare, Spitalul Județean Mureș a solicitat rectificarea bugetului instituției în urma suplimentării veniturilor din serviciile medicale din ambulatoriu de specialitate, a celor din valorificarea unor bunuri, din contractele încheiate cu DSP pentru sumele alocate de la bugetul de stat – programe de sănătate, însumând 590.000 de lei, ”suma de 580.000 de lei se repartizează pe cheltuieli materiale și investiții, iar cu diferența de 10.000 de lei se reduce deficitul.”

În acelai document se mai menționează că ”Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni cere suplimentarea bugetului instituției cu suma de 11.000 de lei, în urma suplimentării veniturilor din contractele încheiate cu DSP pentru sumele alocate de la bugetul de stat – programe de sănătate”, astfel încât ”cheltuielile se majorează cu aceeași sumă, făcându-se modificări între unele articole bugetare.”

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Centrul Medical UROSAN, primul centru privat de urologie din județul Mureș

Centrul Medical UROSAN este primul centru medical privat specializat numai pe urologie din județul Mureș …