Home / Administratie / DEMISIE din conducerea Aeroportului ”Transilvania”!

DEMISIE din conducerea Aeroportului ”Transilvania”!

Aleșii județeni au luat act joi, 24 iunie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, de de încetarea contractului de mandat nr. 14131/16 aprilie 2020, cu modificările ulterioare, încheiat cu Daniel Marius Popa, administrator executiv – vicepreședinte al Consiliului de Administrație Aeroportulului Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș, prin renunțare la mandatul încredințat, începând cu data de 19 iunie 2021.

”Prin adresa înregistrată la registratura Consiliul Județean Mureș sub numărul 13394/21 mai 2021, domnul Popa Daniel Marius ne-a notificat cu privire la renunțarea la mandatul încredințat, începând cu data de 19 iunie 2021”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

În aceeași ședință, consilierii județeni au aprobat iniţierea procedurii de selecţie a candidaţilor pentru ocuparea postului vacant, selecţia prealabilă a candidaţilor înscrişi urmând să fie efectuată de către o comisie de selecție alcătuită din următorii angajați ai Consiliului Județean Mureș: Ioan Alin Mărginean (președinte, director executiv al Direcției Economice), Elena Popa (membru, șeful Serviciului Resurse Umane) și Adriana Farkas (membru, șeful Serviciului Juridic).

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Centru de vaccinare Johnson & Johnson

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat vineri 26 …