Flota ISU Mureș, mai bogată cu o autospecială… specială Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 435 Vizualizări

Flota ISU Mureș, mai bogată cu o autospecială… specială

Fundația Mihai Eminescu Trust din Sighișoara a donat miercuri, 23 iunie, Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Horea” al județului Mureș, o autospecială de transport victime în caz de accident ori dezastru, în afara oricărei amenințări de natură biologică.


Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș, predarea cheilor autospecialei a avut loc la sediul Detașamentului de Pompieri din Sighișoara, într-un cadru festiv. Președintele fundației, Caroline Fernolend, i-a înmânat cheile inspectorului șef al ISU “Horea” al județului Mureș, colonel Călin-Ioan Handrea, iar la eveniment au participat și Mara Togănel – prefectul județului Mureș, Iulia Sîrbu – primarul municipiului Sighișoara, dr. Maria Salanța – șeful UPU SMURD Târgu-Mureș  și personal din cadrul ISU ”Horea” al județului Mureș.
”Autospeciala a fost prezentată de către Șeful Centrului de Formare Formatori și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență din cadrul ISU Mureș, domnul căpitan Alin Moldovan. Aceasta este utilizată pentru transportul pacienților înalt contagioși, autospeciala este realizată pe un șasiu Mercedes Sprinter, pe care s-a amplasat o suprastructură din panouri sandwich, placate pe interior cu inox, ceea ce permite utilizarea celor mai puternici agenți dezinfectanți. În încheiere, amintim că Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș colaborează cu Fundația Mihai Eminescu Trust de aproape 10 ani. Pe această cale, dorim să mulțumim Fundației Mihai Eminescu Trust pentru sprijinul acordat comunității prin donarea Autospecialei pentru transportul pacienților înalt contagioși”, au transmis reprezentanții ISU ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE