Premiu important pentru JCI Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1848 Vizualizări

Premiu important pentru JCI Târgu Mureș

Organizația Junior Chamber International (JCI) Târgu Mureș, membră a JCI România, a avut parte de o recunoaștere specială în seara de 13 iunie din partea JCI International. Ca urmare a muncii depuse pe parcursul anilor 2020 și 2021 pentru derularea ”Programului național de mentoring intensiv pentru activitățile de consultanță în management dedicat tinerilor”, organizația din Târgu Mureș a fost recunoscută la nivel european cu premiul ”Best Local Business and Entrepreneurship Program in Europe”.

Program de mentoring pentru tineri

Conferința Europeană a Junior Chamber International (JCI) a avut loc în perioada 10-13 iunie, online, iar premiul primit de JCI Târgu Mureș nu este prima recunoaștere de acest fel din palmaresul organizației, aceasta fiind premiată în ultimii cinci ani de patru ori la nivel european, o dată la nivel mondial și în multiple rânduri la nivel național și local pentru activitatea exemplară a membrilor săi în dezvoltarea comunității.

„Programul național de mentoring dedicat tinerilor” este un program gratuit care are ca scop dezvoltarea abilităților de consultanță în managementul afacerilor, fiind primul program de acest fel din România. Din dorința de a dezvolta consultanți profesioniști, care înțeleg politicile naționale și internaționale cu privire la finanțările nerambursabile, pregătiți să ofere afacerilor servicii de calitate la cele mai înalte standarde, s-a născut această idee de proiect care aparține colaboratorului JCI Ilariana-Maria Jors și care a fost implementată împreună cu JCI Târgu Mureș. Ilariana este un trainer de succes, cu peste zece ani de activitate în implementare și elaborare de proiecte, atât pentru clienți – autorități publice, societăți comerciale, asociații și fundații, cât și ca beneficiar/ partener în mediul business sau societatea civilă – organizații neguvernamentale – și cu experiență în administrația publică: colaborator INCDMI Cantacuzino, consilier achiziții publice – Biblioteca Centrală Universitară București, consilier programe și proiecte – Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate, ocupând și funcția de consilier personal Secretar de Stat – Ministerul Culturii și Identității Naționale”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, echipa JCI Târgu Mureș.

Prima ediție a programului a avut loc în 2020, având o durată de șase luni și finalizându-se cu înființarea a șapte firme de consultanță. Cea de-a doua ediție a avut o durată de patru luni, de data aceasta luând naștere alte nouă firme de consultanță.

”Tot în cadrul celei de-a doua ediții s-au format și trei mentori cărora le mulțumim pentru implicare și dedicare – Ionuț Procop, Vlad Popescu și Vodă Anamaria, cea din urmă fiind și coordonatorul proiectului, care s-a ocupat de continuitatea acestuia, oferind oportunitatea cât mai multor tineri consultanți să se dezvolte profesional. După două ediții de success, programul se dorește a fi continuat și dezvoltat într-un instrument permanent de susținere a mediului de consultanță în rândul tinerilor din întreaga țară”, a mai arătat echipa JCI Târgu Mureș, care a transmis mulțumiri tuturor partenerilor și prietenilor.

Sandu TUDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE