Târgu Mureș: Proiectele culturale, evaluate de experți independenți Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 269 Vizualizări

Târgu Mureș: Proiectele culturale, evaluate de experți independenți

Primăria municipiului Târgu Mureș invită experți evaluatori independenți să-și depună candidatura pentru formarea comisiei de selecție și a comisiei de rezolvare a contestațiilor a proiectelor/ programelor/ acțiunilor culturale care vor fi depuse spre finanțare de la bugetul local pentru anul 2021.

Candidaturile se depun până la data de 30 iunie 2021 pe adresa de e-mail proiecteculturale@tirgumures.ro. CV-urile trebuie să conțină, pe lângă datele de identificare, date despre educație (ultima diplomă obținută), locul de muncă actual și funcția deținută, cursuri de evaluator proiecte absolvite, cursuri de manager de proiect absolvite, experiența ca evaluator și/sau manager de proiecte culturale.

”Nu poate fi evaluator o persoană care are o experiență mai mică de 3 ani în domeniu, are depuse proiecte spre finanțare, face parte din echipa unui proiect depus spre finanțare, este într-o relație contractuală cu persoana juridică aplicantă, este partener sau este într-o relație contractuală cu un partener al proiectului. Pentru activitatea depusă un evaluator independent din comisia de selecție și evaluare va primi o indemnizație de 2.000 de lei brut iar un evaluator din comisia de soluționare a contestațiilor va primi suma de 1.000 de lei brut”, a precizat Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE