Home / Recomandări zi de zi / Premii pentru cele mai bune mesaje antidrog

Premii pentru cele mai bune mesaje antidrog

Distribuie

Sediul Casei de Cultură a Studenților Târgu Mureș a găzduit vineri, 25 iunie, premierea câștigătorilor ediției a XVIII-a a concursului naţional „Mesajul meu antidrog” – faza județeană.

Evenimentul s-a desfășurat în organizarea Agenției Naționale Antidrog (ANA) prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CRPECA) Târgu Mureș, pentru a marca Ziua internațională împotriva consumului și traficului ilicit de droguri – 26 Iunie.

”În fiecare an, Biroul Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate coordonează campania globală de marcare a Zilei Internaţionale împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri, propunând diverse teme adaptate problematicii drogurilor la nivel mondial, în scopul conștientizării problemelor majore pe care drogurile ilicite le reprezintă pentru societate și pentru a căror rezolvare este nevoie de o colaborare strânsă între organizațiile guvernamentale și societatea civilă. Mesajul campaniei din acest an – ”Contribuie la o informare corectă! Poți salva vieți!” – îndeamnă atât instituțiile publice şi ONG-urile cu atribuții în domeniu, cât și pe fiecare individ în parte, să promoveze informarea în ceea ce privește drogurile și efectele acestora din surse oficiale și care au la bază evidențe științifice”, a transmis, prin interemdiul unui comunicat de presă, conducerea CRPECA Târgu Mureș.

Potrivit aceleiași surse, în aceeași zi CRPECA Târgu Mureș a organizat o întâlnire tehnică cu factorii decizionali ai autorităților administrației publice locale, ”având ca subiect propunerile planurilor locale de implementare a Strategiei Naționale în Domeniul Drogurilor 2021 – 2025.”

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dr. Rădeanu Iulia-Maria. ” Încet, ne apropiem de un număr de 70 de copilași care poate astăzi nu ar fi existat”

Distribuie Promovarea Asociației Generații Iubite și Octrotite (GIO), chiar dacă am face-o săptămânal, tot nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.