Start la Bacalaureat. Cifrele zilei în județul Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

Start la Bacalaureat. Cifrele zilei în județul Mureș

La prima probă scrisă a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021 (Limba și literatura română) au fost prezenți 3.035 de candidați din 3.134 candidați înscriși. Proba s-a desfășurat luni, 28 iunie, în 19 centre din județul Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, nu au participat 99 de candidați, iar un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă. 

”Candidații eliminați nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat. Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15.00, pe pe site-ul subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație. Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar: marți, 29 iunie – proba obligatorie a profilului, miercuri, 30 iunie – proba la alegere a profilului și specializării, joi, 1 iulie – Limba și literatura maternă”, a precizat prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12.00, contestațiile pot fi depuse/ transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12.00 – 18.00, inclusiv prin mijloace electronice, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE