Se dă un nou start la „Pedalarea pentru un scop bun” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

Se dă un nou start la „Pedalarea pentru un scop bun”

Printr-un comunicat de presă remis luni, 28 iunie, reprezentanții Fundației Comunitare Mureș anunță că începe organizarea ediției de toamnă a evenimentului ,,Pedalează pentru un scop bun!”. Acesta urmează să se desfășoare între 18-19 septembrie.

La ora actuală, s-a dat startul etapei preliminare, care presupune înscrierea proiectelor pentru care se va organiza evenimentul și care se va desfășura până pe 25 iulie. Coordonatorii proiectelor vor veni cu idei în folosul comunității locale și vor participa la evenimentul de strângere de fonduri, mobilizând ambasadori/ bicicliști și donatori pentru realizarea proiectului propus. Ceea ce oferă organizatorii este un mecanism de strângere de fonduri și o experiență de neuitat în cadrul evenimentului. 

„Cum funcționează? 1. Așteptăm înscrierea unor proiecte din următoarele domenii: social, cultură, sport, mediu, educație, inovație, mobilitate urbană sau sănătate și altele. 2. Coordonatorii proiectelor mobilizează bicicliști care vor fi ambasadorii proiectului. Atragă cât mai multe companii  dornici să aibă un impact pozitiv asupra comunității locale, care le finanțează. Astfel, pot câștiga concursul pentru proiecte, unde vor fi premiați cei care mobilizează cei mai mulți bicicliști. 3. Împreună cu bicicliștii înscriși vor mobiliza donații. Vom organiza un concurs pentru bicicliști care mobilizează cei mai mulți donatori. 4. După eveniment se implementează proiectele. Sperăm, că putem organiza un eveniment unde oamenii de toate vârstele se vor simți bine, se vor mișca, contribuind în același timp la dezvoltarea comunității orașului. Ne-am simți onorați dacă vă putem avea alături în misiunea noastră. ”, se mai explică în comunicat.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul evenimentului, www.pedaleaza.org, platformă pe care se face și înscrierea proiectelor. De asemenea, o altă sursă de informații cu privire la proiecte și eveniment este pagina oficială de Facebook „Pedalează pentru un scop bun”.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE