VIDEO-FOTO: Primăria Târgu Mureș, Consiliul Județean și Presa, lupte ”aprige” la minifotbal Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 358 Vizualizări

VIDEO-FOTO: Primăria Târgu Mureș, Consiliul Județean și Presa, lupte ”aprige” la minifotbal

Duminică, 27 iunie, pentru a aduce un plus de sportivitate Zilelor Târgumureșene, trei echipe de mini-fotbal amator, formate din reprezentanți ai Consiliului Județean (CJ) Mureș, ai Primăriei municipiului Târgu Mureș și ai organelor locale de presă s-au angrenat într-un mic turneu amical. Evenimentul a avut loc pe unul din terenurile de fotbal care aparțin de Academia de Sport, în cadrul complexului de Agrement și Sport „Mureșul” (”Weekend”).

Echipa Presei, invincibilă

Meciul care a deschis seria de micro-bătălii a fost jucat între Echipa Primăriei (albastru) și Echipa CJ (roșu). Pentru că soarele care făcea ca atmosfera să dogorească pe undeva la 30 de grade nu a reușit sa-i dezmorțească din primul joc pe reprezentanții Consiliului Județean, echipa albaștrilor a reușit încă din prima repriză să deschidă scorul. Acesta a fost, din păcate, singurul gol marcat în întreaga partidă care a durat 30 de minute. Scor final, 1-0 pentru Echipa Albastră.

Pentru că au avut tot acest răstimp să facă stretching și să bea apă ca să crească la fel ca Făt-Frumos, Echipa Presei (cu echipament negru, în caz că mai e vreun dubiu) a reușit să domine clar echipa adversă, formată din reprezentanții Primăriei. Primul gol a fost marcat de jurnaliști în minutul 9 al reprizei de debut, urmând ca mai apoi, în repriza secundă, să învețe să adune puncte câte degete la o mână (adică 5, de regulă. Dacă numărătoarea dă 6, ceva nu e bine). Tactica albaștrilor a fost probabil să îi obosească cu prea multe goluri  primite pentru ca ei să marcheze un singur gol (deloc decisiv) în minutul 12, cu care măcar au spălat sudoarea trudei. Scor final 5-1 pentru Presă.

În meciul de final, oboseala jurnaliștilor se făcea resimțită, în special pentru că au avut de înfruntat „Titanul Județean” care a avut timp de respiro și au analizat de pe iarbă strategia oponenților. La început s-ar fi părut că odihna și dibăcia CJ-iștilor își spune cuvântul, aceștia deschizând scorul în minutul 10 al primei reprize. Dar bucuria că i-ar putea înfrânge „pe ăia care le fac zile fripte” a fost scurtă. În repriza a doua, Echipa Neagră a reușit să marcheze două goluri în minutul 3, respectiv 8. Scor final 2-1 pentru echipa presei.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE