Home / Invatamant / Final de Bacalaureat în județul Mureș

Final de Bacalaureat în județul Mureș

La ultima probă a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021 au fost prezenți 947 de candidați (din 957 candidați înscriși). Proba s-a desfășurat joi, 1 iulie, în 13 centre de examen din județul Mureș, iar la aceasta nu au participat 10 candidați.

Subiectele si baremul de corectare au fost publicate pe site-ul subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

”Primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse/ transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12.00 – 18.00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarație-tip este semnată și de către părinții/ reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie”, a transmis prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, inspector școlar general.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vine valul 4? Dublare a numărului de cazuri COVID-19 în Mureș, în 24 de ore!

Față de ziua precedentă, la nivelul județului Mureș au fost înregistrate 49 de cazuri noi …