Home / Invatamant / Final de Bacalaureat în județul Mureș

Final de Bacalaureat în județul Mureș

La ultima probă a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021 au fost prezenți 947 de candidați (din 957 candidați înscriși). Proba s-a desfășurat joi, 1 iulie, în 13 centre de examen din județul Mureș, iar la aceasta nu au participat 10 candidați.

Subiectele si baremul de corectare au fost publicate pe site-ul subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

”Primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse/ transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12.00 – 18.00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarație-tip este semnată și de către părinții/ reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie”, a transmis prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, inspector școlar general.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Târgu Mureș. Concepte inovative de educație prin Smart University

Unul dintre cele mai inovatoare proiecte implementate la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie …