VIDEO: Gabriel Toncean vrea președinția PNL Reghin Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 660 Vizualizări

VIDEO: Gabriel Toncean vrea președinția PNL Reghin

Președintele în funcție al PNL Reghin, Gabriel Toncean, și-a anunțat miercuri, 30 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, intenția de a candida la șefia organizației municipale la alegerile prevăzute pentru data de 14 iulie.

„Anunț oficial candidatura mea pentru funcția de președinte al PNL Reghin, un nou mandat prin care să continuăm munca de a lucra în echipă și de a obține rezultate. Echipă există, rezultate există, nu ne rămâne decât să avem continuitate. Ea nu poate veni decât pe fondul colaborării și implicării tuturor membrilor PNL activi din organizația noastră”, a precizat Gabriel Toncean.

7 plus 1, echipa PNL Reghin

La conferința de presă, Gabriel Toncean a fost însoțit de echipa sa de consilieri, șapte la număr, mai puțin consilierul Farcaș Mihai-Dan, cel mai probabil contracandidatului lui Gabriel Toncean pentru președinția PNL Reghin. Inițial, și-au depus candidatura pentru alegerile din 14 iulie doi consilieri locali, Farcaș Mihai-Dan și Doru Stelian Cătană, cel din urmă renunțând la candidatură în favoarea colegului și președintelui actual în funcție, Gabriel Toncean.

„Eu sunt alături de colegii mei. Noi vrem să clădim ceva pentru reghineni, pentru cei care ne-au ales în această funcție. În același timp trebuie să veghem buna continuitate în ce privește organizația PNL Reghin. La ședința organizată marți, 29 iunie, s-au întâmplat niște lucruri care m-au pus în situația să observ faptul că persoane care nu au muncit de-a lungul timpului vor să ducă PNL Reghin într-o anumită direcție pe care noi nu ne-o dorim, la fel și cei care ne-au votat, motiv pentru care, în interesul partidului, interesul colegilor care au muncit, a trebuit să iau o decizie bună pentru partid și pentru acești oameni, nicidecum una personală. Sunt pentru colegi, pentru continuitate, pentru ce trebuie să construim în acest oraș. Orgolii personale, trădări, nu-și au loc în organizația PNL Reghin”, a precizat Stelian Doru Cătană.

Despre situația celui de-al optulea consilier local liberal Gabriel Toncean a precizat că acesta „și-a dorit într-o oarecare măsură să părăsească echipa, să se îndrepte către vechea organizație”.

Candidat pentru Primăria Reghin

Targetul PNL Reghin pentru viitoarele alegeri exprimat de Gabriel Toncean este de 10-11 consilieri și funcția de primar, pentru care va candida Stelian Doru Cătană.

„Dacă vom continua în aceeași echipă vom câștiga alegerile locale din anul 2024 și vom avea majoritate în Consiliul Local Reghin. În ce mă privește, nu voi candida la alegerile locale din anul 2024. Dorința mea este, după o discuție avută cu colegii, să-l sprijinim cu toții de Doru Cătană ca viitor candidat pentru funcția de primar al municipiului Reghin. Este omul care va avea cele mai mari șanse, va avea susținerea noastră și va fi cel care va trebui să ducă munca mai departe”, a spus Gabriel Toncean.

Cu cine va merge PNL Reghin la alegerile centrale și județene ale PNL?

„Până la data alegerilor din 14 iulie pentru președinția PNL Reghin nu putem spune nimic despre sprijinul nostru față de o parte sau alta din partid la alegerile județene sau cele naționale. Atenția noastră acum este pur pentru ce se întâmplă în PNL Reghin. Nu am intrat în jocurile politice ale nimănui, nu o vom face nici de acum înainte. Multă lume mă asociază cu Ludovic Orban din prisma faptului că sunt consilierul personal pe parte de sport. Nu fac din asta niciun fel de bravură, nu fac niciun fel de campanie electorală. În egală măsură îl respect și pe Florin Cîțu. La fel ca și în organizația Reghin, sper ca cel mai bun să câștige dintre cei doi”, a subliniat președintele PNL Reghin.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE