Înscrieri la „Nunta de Aur 2021” din Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 219 Vizualizări

Înscrieri la „Nunta de Aur 2021” din Luduș

A intrat în tradiția administratiei publice locale din orașul Luduș ca de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice să organizeze sărbătorirea cuplurilor care conviețuiesc de cel puțin o jumătate de veac.

„Este o datorie a noastră, a Primăriei orașului Luduș și a Consiliului Local să facem tot ce e posibil ca veteranii orașului nostru să parcurgă o bătrânețe fericită, ferită de vicisitudinile vieții. Noi, generația tânără, nu putem să fim fericiți dacă părinții și bunicii noștri nu sunt la fel de fericiți. Pentru aceasta organizăm sărbătorirea celor 50 de ani de viață pe care o duceți împreună, la bine și la greu”, a precizat Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș.

Pentru „Nunta de Aur 2021” care se va desfășura în toamna acestui an într-un local select încep înscrierile la sediul Primăriei orașului. Se primesc cereri de la cuplurile care au domiciliul în Luduș și au cel puțin 50 de ani de conviețuire în comun. Cei în drept sunt așteptați la Compartimentul „Relații cu publicul” de la Primăria orașului Luduș cu o cerere tip (de la Compartimentul Relații cu publicul), actele de identitate ale soțului și a soției (în copie) și certificatul de căsătorie (copie). Cererile sunt primite până la data de 24 septembrie 2021.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE