Home / Administratie / Parcări supraetajate pentru târgumureșeni, în curs de proiectare

Parcări supraetajate pentru târgumureșeni, în curs de proiectare

Invitat la o emisiune televizată a postului târgumureșean M9 difuzată marți, 29 iunie, primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a precizat că la ora actuală administrația locală are în fază de proiectare nu mai puțin de 8 parcări supraetajate. Printre alte zone, în planul pentru construirea acestor parcări, se află și Centrul orașului, cartierul Tudor Vladimirescu și cartierul Dâmbu Pietros.

„Sunt în curs de proiectare opt parcări supraetajate, în cartierul Tudor (Vladimirescu n.r.), în cartierul Dâmbu Pietros și în zona centrală încă două parcări supraetajate. Aceste parcări, care sunt în fază de proiectare, noi sperăm să le terminăm până la sfârșitul anului 2022. O mare parte vrem să începem la începutul anului viitor. Acum analizăm care vor fi posibilitățile de finanțare pentru fiecare. În unele cazuri vom apela la investitori privați, unele cazuri din bugetul local și foarte probabil vor fi parcări care vor fi construite dintr-o construcție financiară prin împrumut bancar, dar fiecare va fi analizată în parte și o să luăm decizia împreună cu Consiliul Local. Este foarte important că munca noastră se bazează pe munca Consiliului Local, iar noi respectăm deciziile. Așadar încercăm să creăm o echipă în fruntea acestui oraș, să se obișnuiască atât consilierii, cât și directorii Primăriei cu responsabilitățile fiecăruia”, a precizat primarul municipiului Târgu Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului 2021. Hibrizi în premieră, de la Bayer CropScience

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …