Ședința lunii iunie a Consiliului Local Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Ședința lunii iunie a Consiliului Local Luduș

Pentru marți, 29 iunie, primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan a convocat ședința Legislativului local în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu” în condițiile impuse de distanțarea fizică a participanților, consilieri locali și membri ai Executivului.

Mariana Tac, secretara Consiliului Local, a înscris pe ordinea de zi a ședinței un număr de 13 proiecte de hotărâre având ca inițiator pe Cristian Moldovan și fiind avizate favorabil de Comisiile de specialitate a Consiliului local.

După aprobarea proceselor verbale întocmite la ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din data de 25 mai 2021 și de la ședința extraordinară din data de 14 iunie 2021, au fost prezentate proiectele de hotărâre privind: Modificarea și completarea Procedurii de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale restante la 31 martie 2020 inclusiv, datorate bugetului local de către contribuabilii de pe raza administrativ teritorială a orașului Luduș, aprobată prin HCL nr. 152/2020; Modificarea punctului 1 și al articolului 13 la Contractul de asociere în participațiune între Consiliul Local Luduș și Asociația Filantropia Ortodoxă Alba-Iulia, Filiala Luduș, anexă la HCL nr. 38/2007; Achiziționarea de la Păsăroi Maria a unui imobil -teren situat în orașul Luduș, în suprafață de 1.300 de metri pătrați, cu destinația drum public; Solicitarea de trecere a imobilului înscris în C.F. nr. 59327 Luduș din proprietatea Statului Român – domeniul public în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public; Propunere de preluare în proprietatea UAT Orașul Luduș a suprafeței de circa 280 de metri pătrați de teren intravilan din totalul de 22.014 de metri pătrați înscriși în CF nr. 58 413 Luduș, număr cadastral 58413; Prelungira străzii Panseluțelor, cu imobilul teren înscris în Cartea Funciară nr. 58174 – Luduș, număr cadastral 58174, aflat în continuarea străzii existente; Modificarea organigramei și a statului de funcții pentru aparatul de specialitate al primarului orașului Luduș;  Rectificarea bugetului local; Rezilierea a două contracte de închiriere; Repartizarea locuinței pentru tineri, destinată închirierii;

Amănunte despre desfășurarea ședinței vom relata în zilele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE