Home / Administratie / Ședința lunii iunie a Consiliului Local Luduș

Ședința lunii iunie a Consiliului Local Luduș

Pentru marți, 29 iunie, primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan a convocat ședința Legislativului local în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu” în condițiile impuse de distanțarea fizică a participanților, consilieri locali și membri ai Executivului.

Mariana Tac, secretara Consiliului Local, a înscris pe ordinea de zi a ședinței un număr de 13 proiecte de hotărâre având ca inițiator pe Cristian Moldovan și fiind avizate favorabil de Comisiile de specialitate a Consiliului local.

După aprobarea proceselor verbale întocmite la ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din data de 25 mai 2021 și de la ședința extraordinară din data de 14 iunie 2021, au fost prezentate proiectele de hotărâre privind: Modificarea și completarea Procedurii de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale restante la 31 martie 2020 inclusiv, datorate bugetului local de către contribuabilii de pe raza administrativ teritorială a orașului Luduș, aprobată prin HCL nr. 152/2020; Modificarea punctului 1 și al articolului 13 la Contractul de asociere în participațiune între Consiliul Local Luduș și Asociația Filantropia Ortodoxă Alba-Iulia, Filiala Luduș, anexă la HCL nr. 38/2007; Achiziționarea de la Păsăroi Maria a unui imobil -teren situat în orașul Luduș, în suprafață de 1.300 de metri pătrați, cu destinația drum public; Solicitarea de trecere a imobilului înscris în C.F. nr. 59327 Luduș din proprietatea Statului Român – domeniul public în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public; Propunere de preluare în proprietatea UAT Orașul Luduș a suprafeței de circa 280 de metri pătrați de teren intravilan din totalul de 22.014 de metri pătrați înscriși în CF nr. 58 413 Luduș, număr cadastral 58413; Prelungira străzii Panseluțelor, cu imobilul teren înscris în Cartea Funciară nr. 58174 – Luduș, număr cadastral 58174, aflat în continuarea străzii existente; Modificarea organigramei și a statului de funcții pentru aparatul de specialitate al primarului orașului Luduș;  Rectificarea bugetului local; Rezilierea a două contracte de închiriere; Repartizarea locuinței pentru tineri, destinată închirierii;

Amănunte despre desfășurarea ședinței vom relata în zilele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

LuduȘ: S-a aprobat un nou Regulament

La sfârșitul lunii septembrie 2021 a fost prezentat în cadrul ședinței Consiliului local Luduș proiectul …