Asociere între Consiliul Local Luduș și Asociația Filantropia Ortodoxă Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 141 Vizualizări

Asociere între Consiliul Local Luduș și Asociația Filantropia Ortodoxă

În anul 2007, Consiliul Local Luduș și Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Filiala Luduș au semnat un contract de asociere care a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 38. În 25 mai 2021, protopopul ortodox Lucian Viorel Voșloban în calitate de reprezentant legal al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Filiala Luduș a solicitat Consiliului Local încheierea unui Act adițional la Contractul de asociere în participațiune cu modificarea punctului I și articolului 13 în care Consiliul local Luduș este în calitate de Asociant, iar Asociația Filantropia Ortodoxă este în calitate de Asociat.

Articolul 13 se va modifica și va avea următorul cuprins: „Asociația în participațiune va fi condusă de un Consiliu de Administrație format din cinci membri, trei din partea Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Filiala Luduș și doi din partea Consiliului Local Luduș, în persoana numiților Voșloban Lucian Viorel, președinte; Cengher Viorel, vicepreședinte; Mureșan Ioan, trezorier; Emil Alecu Stan, consilier local, membru; Ioan Șopterean, consilier local, membru”.

În ședința ordinară a Consiliului Local din 29 iunie 2021, consilierul Gelu Puia l-a propus pe consilierul Emil Alecu Stan (foto), iar consilierul Marcel Orosfoian l-a propus pe consilierul Ioan Șopterean, ambele propuneri fiind aprobate în unanimitate.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE