Home / Administratie / 210.000 lei alocați pentru ”Love Reghin Day & Night”

210.000 lei alocați pentru ”Love Reghin Day & Night”

Consilierii reghineni întruniți azi, 5 iulie într-o ședinţă online extraordinară în regim de îndată, au aprobat patru proiecte de hotărâre. Printre acestea s-a numărat și proiectul privind aprobarea organizării și defășurării în municipiul Reghin a evenimentului “Love Reghin Day& Night”, ediția I, și alocarea sumei necesare desfășurării în bune condiții a acestuia.

Evenimentul ”Love Reghin Day & Night” va avea loc zilele de 23 și 24 iulie la Pădurea Rotunda, valoarea bugetului alocat acetuia fiind de  210.000 lei. Evenimentul ca reuni timp de două zile concerte, întreceri sportive, jocuri și activități pentru copii, precum și un târg al producătorilor locali.

Brandul #loveREGHIN,  în stil Hollywoodian

Potrivit proiectului, 91.000 lei din valoarea totală  vor fi alocați  realizării în spațiul Pădurii Rotunde a literelor volumetrice cu brandul #loveREGHIN cu dimensiunea de 18 metri lungime și 2 metri înălțime.

„Literele volumetrice cu scrisul „#loveREGHIN” sunt realizate din structură metalică vopsite în alb. Pe lângă faptul că vor reprezenta o atracție turistică pentru Reghin, vor ajuta la îmbunătățirea imaginii orașului. De asemenea, vor contribui efectiv la promovarea municipiului Reghin deoarece în social media, fotografiile turiștilor dar și amintirile localnicilor vor fi răspândite în întreaga lume. Literele volumetrice nu sunt potrivite doar pentru fotografii, instalarea lor la Pădurea Rotunda va facilita o zonă de relaxare și plimbare atât pentru turiști cât și pentru localnici”, afirmă inițiatorii proiectului. 

Programe pentru toate vârstele

Cât privește programul evenimentului, acesta va debuta vineri seara (23 iulie) cu o serie de concrete, urmând ca în ziua de sâmbătă (24 iulie), înainte de masă, cei mici să aibă parte de programe dedicate lor, seara urmând să revină adulților pentru care vor fi pregătite alte momente speciale.

„Prin evenimentul ”Love Reghin Day & Night”  ne străduim să ne asigurăm că nimeni nu ratează distracția de vară din acest an, părinții cu copii mici, începând de la cei mici și până la adolescenți, fiecare să poată gusta o atmosferă adevărată de festival, cu muzică, activități de familie, toate într-un mediu prietenos și vesel”, se precizează în prezentarea proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Lidea, portofoliu vast de hibrizi

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …