Home / Administratie / Rețeaua de canalizare din Reghin, extinsă

Rețeaua de canalizare din Reghin, extinsă

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Mureș anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Extindere reţea de canalizare menajeră și racorduri în municipiul Reghin, strada Băii și parțial Bulevardul Unirii”, propus a fi amplasat în localitatea Reghin, strada Băii și Bulevardul Unirii, titular SC Compania Aquaserv SA – Sucursala Reghin.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la adresa web apmms.anpm.ro, iar publicul interesat poate înainta comentarii și observaţii la proiectul deciziei de încadrare la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, până la data de 7 iulie 2021.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Târgu Mureș. Concepte inovative de educație prin Smart University

Unul dintre cele mai inovatoare proiecte implementate la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie …