Sovata: Modalitate nouă de promovare a destinațiilor turistice Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 445 Vizualizări

Sovata: Modalitate nouă de promovare a destinațiilor turistice

Conducerea Primăriei Orașului Sovata și reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Sovata au prezentat publicului larg, la sfârșitul săptămânii trecute, un nou instrument media care are drept scop promovarea atracțiilor turistice din Sovata.

Informații utile pentru turiști

Este vorba despre o aplicație pentru telefoane mobile menite să atragă atenția turiștilor asupra frumuseților naturale, patrimoniului construit și a diversității culturale care merită să fie descoperite și experimentate.

”Aplicația Visit Sovata conține informații despre oferte turistice variate, care au fost adunate în diferite categorii principale și care, pentru o mai bună explorare, grupează atracțiile turistice în subcategorii. În afara descrierii atracțiilor turistice, puteți găsi fotografii și imagini video ale acestora în galeria de imagini. Turul virtual prezintă, pentru anumite atracții, o panoramă de 360 de grade. Aplicația vă permite să contactați telefonic operatorul turistic al atracției sau să accesați pagina, de internet a acestuia. În categoria Trasee poate fi găsită și o hartă, care vă permite să explorați elementele unui anume traseu educațional prin Google Map. De asemenea, navigarea este posibilă dacă aveți activat funcția Geolocație”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Primăriei orașului Sovata.

Potrivit aceleiași surse, pe paginile dedicate diferitelor puncte de interes se pot găsi recomandări, deoarece aplicația prezintă și alte atracții care sunt în apropierea acestora sau care sunt similare din punct de vedere tematic.

”O plimbare în natură sau descoperirea atracțiilor ne poate stimula apetitul, de aceea aplicația oferă utilizatorilor și informații privind restaurantele din zonă, alături de datele de contact ale acestora. Aplicația dispune și de un calendar de evenimente care cuprinde informații despre concerte, spectacole și alte evenimente din Sovata. Acestea vor putea fi salvate din calendarul aplicației în calendarul personal de pe telefonul mobil”, se mai menționează în comunicat.

Aplicația Visit Sovata poate fi descărcată gratuit din AppStore și GooglePlay, în versiunile iOS și Android, iar pentru utilizarea ei este necesară conexiune la internet.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE