VIDEO-INTERVIU cu David Andrei Albu, singurul elev din Mureș cu 10 la Evaluarea Națională Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4938 Vizualizări

VIDEO-INTERVIU cu David Andrei Albu, singurul elev din Mureș cu 10 la Evaluarea Națională

Singurul elev din județul Mureș care a obținut nota 10 la Evaluarea Națională, David Andrei Albu, a oferit vineri, 2 iulie, mai multe informații cu privire la secretul unor astfel de rezultate extraordinare, cu prilejul unui interviu acordat cotidianului Zi de Zi.

David Andrei Albu a absolvit Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu” din Târgu Mureș cu media 10 pe clasele V-VIII și își dorește să își continue studiile la Colegiul Național ”Alexandru Papiu Ilarian”.

”M-am înțeles bine cu toți profesorii, am colaborat foarte bine cu ei. Am avut șansa să am niște profesori foarte buni care și-au făcut treaba cum trebuie. Am avut, de asemenea, și o doamnă învățătoare care e foarte bună în ceea ce face, ne-a instruit pe toți foarte bine, ne-a prezentat toți pașii necesari pentru a avea succes și le mulțumesc tuturor pentru efortul depus în acești nouă ani cu tot cu școala primară și sper că în continuare vor avea generații foarte bune. De asemenea, m-au sprijinit foarte mult și părinții, am lucrat cot la cot cu ei de foarte multe ori pentru a mă pregăti, le sunt foarte recunoscător pentru acest lucru, le mulțumesc și le dedic, de asemenea, rezultatele pe care le-am avut în acești ani”, a declarat David Andrei Albu.

Diana CĂRBUREAN

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE