Herlitz România, donații pentru școli defavorizate Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Herlitz România, donații pentru școli defavorizate

La 30 de ani de prezență în România, conducerea companiei Herlitz România anunță că va dona 2% din vânzările de ghiozdane și rucsacuri din întregul an 2021, pentru dotarea a zeci de școli din mediile defavorizate.

Donațiile către fiecare unitate de învățământ vor consta în rechizite pentru fiecare elev ce studiază în școlile selectate.

“Cei 30 de ani de activitate vorbesc despre evoluția noastră și despre forța pe care am dobândit-o, într-un domeniu presărat cu multe obstacole și transformări bruște. Cum altfel putem marca primele trei decenii pe piața românească, decât oferind înapoi sprijin generațiilor care vin din urmă și care, indiferent de condițiile școlilor în care învață în prezent, reprezintă viitorul României”, a declarat Horațiu Nicolau, director general Herlitz România.

“30 de ani de Herlitz în România – Alături de fiecare generație”

Unitățile de învățământ beneficiare în cadrul campaniei “30 de ani de Herlitz în România – Alături de fiecare generație” sunt selectate cu sprijinul organizației non-guvernamentale World Vision România. În plus, orice persoană poate propune noi școli din zone defavorizate, direct pe www.herlitz.ro iar ulterior, după verificare, școlile propuse vor putea fi integrate în proiecte viitoare de CSR.

Campania a debutat în data de 1 iulie și va atinge etapa de dotare efectivă a școlilor la final de an, în luna decembrie. Mai mult, pentru a încuraja vânzările și a crește nivelul de donații pentru școli, între 1 iulie și 30 septembrie, orice ghiozdan și rucsac Herlitz sau Tiger achiziționat din oricare magazin din România aduce 300 de premii, prin simpla încărcare a bonului fiscal pe www.herlitz.ro

Ghiozdanele și rucsacurile Herlitz sunt dezvoltate împreună cu medici ortopezi și respectă cele mai exigente standarde de calitate, îmbinînd atributele obligatorii – ergonomia și greutatea mai mică de un kilogram, compartimentarea și rezistența – cu designuri dinamice, vesele și colorate.

Statisticile primilor 30 de ani de prezență Herlitz în România

Herlitz este printre primele companii internaționale prezente în țara noastră după anul 1989 și în cei 30 de ani a fost alături de generații întregi de elevi români, de pe băncile școlii și apoi pe tot parcursul carierei lor, cu peste 1.000.000 de ghiozdane și rucsacuri, peste 100.000.000 de caiete, peste 3.500.000 de penare și necessaire-uri, peste 2.500.000 de stilouri, peste 13.000.000 de bibliorafturi, peste 10.000.000 de agende și peste 25.000.000 de articole de party, picnic și decor.

Experiența vastă în dezvoltarea ghiozdanelor a permis o înțelegere mai bună a comportamentului și nevoilor copiilor. Astfel, oferta variată este special concepută pentru a respecta sănătatea, educația și siguranța tuturor copiilor. Nu în ultimul rând, garanția de 2 ani oferă siguranța unui accesoriu durabil, pretabil chiar și în afara școlii, în drumeții, vacanțe sau activități sportive.

Herlitz aduce o gamă extinsă de produse inovatoare, întotdeauna sigure, non-toxice, care protejează sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copiilor. Produsele sunt realizate în colaborare cu experți – profesori, doctori – pentru a ajuta începuturile școlare și pentru a face învățarea mai ușoară și mai plăcută.

Despre Herlitz România

Herlitz România, parte a grupului Pelikan, este unul dintre principalii jucători de pe piață în ceea ce privește instrumentele de scris și colorat, ghiozdane și rucsacuri, caiete, produse pentru birou și instrumente de scris de lux. Cu sediul central în Târgu Mureș, compania Herlitz are în prezent o echipă de peste 70 de angajati care coordonează prezența brandurilor Herlitz și Pelikan în țară și în Republica Moldova. Compania se implică activ în diverse proiecte educaționale și umanitare, încercând să genereze schimbări în bine la nivelul comunității în care își desfășoară activitatea.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE