Home / Slider / Pregătire teoretică și practică SGA Hunedoara, subunitate ABA Mureș

Pregătire teoretică și practică SGA Hunedoara, subunitate ABA Mureș

Distribuie

În prima decadă a lunii s-a desfășurat Programul de pregătire teoretică și practică (instruire profesională non-formală) a echipei Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Hunedoara, subunitate a Administrației Bazinale de Apă Mureș (ABA), având ca scop cunoașterea modului de funcționare a mijloacelor de intervenție în situații de urgență generate de inundații (elemente componente, modul de amplasare și combinarea materialelor de intervenție – hidro-baraje AQUADAM, baraje din panouri de aluminiu și saci cu nisip), montarea corectă a acestora, prezentarea unor greșeli de montaj și a consecințelor lor, inclusiv metodele de reparare și întreținere ale hidro-barajelor AQUADAM. În cadrul programului a fost prezentat echipamentul de intervenție organizat și depozitat într-o remorcă specială denumită trailer de poluare, care este astfel pregătit permanent pentru intervenții în situația producerii unei poluări accidentale cu produse petroliere.
Programul a avut două componente, prezentarea teoretică și exerciții practice realizate în curtea unității și la punctul de lucru, pe malul drept al râului Cerna în localitatea Sântuhalm.
La exercițiu au participat toți membrii formațiilor de lucru din cadrul S.G.A Hunedoara (Cinciș, Deva, Hațeg, Ilia și Orăștie), inginerul șef, șefii de sisteme hidrotehnice și de formație.

Sursa: Apele Române Mureș


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Cursuri de dansuri populare la Ungheni

Distribuie Curs de dansuri populare pentru adulți, în fiecare săptămână la Căminul Cultural din orașul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.