Home / Administratie / Plan cadastral actualizat 100% într-o comună mureșeană

Plan cadastral actualizat 100% într-o comună mureșeană

Comuna Cucerdea are plan cadastral actualizat și cărți funciare noi, în proporție de 100%, a anunțat joi, 8 iulie, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

”Am înmânat câteva dintre cele peste 9.800 de cărți cadastrale noi care vor ajunge la proprietarii din comuna Cucerdea în următoarea perioadă. Două comune din județul Mureș, Saschiz și Cucerdea, au actele cadastrale finalizate în proporție de 100%, iar în alte 29 se desfășoară lucrări de cadastru, atât la nivelul întregului teritoriu, cât și pe sectoare cadastrale. I-am felicitat pe reprezentanții Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, echipa locală a Oficiului de Cadastru și echipa Primăriei Cucerdea pentru implicarea în acest proiect și pentru faptul că au gestionat extrem de exigent elaborarea documentelor cadastrale. În același timp, i-am îndemnat să fie cât mai preocupați în continuare de proiectele privind planurile cadastrale în toate localitățile județului, aceasta fiind una dintre principalele așteptări ale mureșenilor”, a precizat prefectul Mara Togănel.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Târgu Mureș. Concepte inovative de educație prin Smart University

Unul dintre cele mai inovatoare proiecte implementate la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie …