Home / Administratie / O nouă procedură de achiziții publice pentru renovarea Palatului Culturii

O nouă procedură de achiziții publice pentru renovarea Palatului Culturii

Distribuie

Consilierii județeni au aprobat miercuri, 7 iulie, cu prilejul unei ședințe extraordinare, demararea unei noi proceduri de achiziții publice pentru renovarea Palatului Culturii din Târgu Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Consiliului Județean Mureș, aceasta este a treia procedură de achiziție publică pentru renovarea Palatului Culturii. La primele două licitații nu a fost depusă nicio ofertă, iar pentru această a treia procedură a fost modificat caietul de sarcini.

”Consiliul Județean Mureș în anul 2017 a câștigat un proiect european pentru renovarea Palatului Culturii în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. În urma procedurii de achiziție publică, Consiliul Județean a încheiat un contract cu SC Romconstruct Group SRL – SC Concas SA din Ploiești la data de 31 octombrie 2017, iar lucrările au început la 22 ianuarie 2019. Întrucât compania a acumulat o întârziere semnificativă în executarea lucrărilor, Consiliul Județean Mureș a reziliat contractul cu această firmă în 6 iulie 2020. La acel moment din lucrările de reparații erau terminate doar 37%. Din cauza întârzierilor și a lucrării necorespunzătoare, consilierii județeni erau nevoiți să aprobe în luna ianuarie alte 3 milioane de lei pentru completarea fondurilor necesare finalizării planului de renovare”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, ”renovarea totală a Palatului Culturii costă astfel 9,7 milioane de lei în loc de 6,7 milioane de lei”, iar ”termenul limită de implementare a proiectului este 31 decembrie 2023.”

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.