Home / Administratie / ULTIMA ORĂ! Pas înainte pentru Varianta de Ocolire a Reghinului!

ULTIMA ORĂ! Pas înainte pentru Varianta de Ocolire a Reghinului!

Distribuie

Primăria municipiului Reghin a atribuit, în data de 7 iulie 2021, firmei Cavyservtop SRL Reghin, un contract în valoare de 136.875 de lei, fără TVA, pentru furnizare de servicii de întocmire a planurilor parcelare pe traseul ce face obiectul coridorului de expropriere a Variantei Ocolitoare – Municipiul Reghin, informează www.licitatiapublica.ro.

”Amplasamentul pentru care se efectuează toate operațiunile descrise se identifică pe UAT Municipiul Reghin, pe o lungime a culoarului Variantei Ocolitoare Reghin, cuprinsă între kilometrul 0 – kilometrul 5+475; kilometrul 6+850 – 8+725; kilometrul 9+400 – 9+925; kilometrul 10+725 -12+200”, se menționează în caietul de sarcini al licitației, document potrivit căruia durata contractului este de 3 luni de la data semnării lui.

Conform www.listafirme.ro, SC Cavyservtop SRL Reghin s-a înființat în noiembrie 2004, se ocupă cu ”activități de inginerie și consultanță tehnică legate de aceasta” și are un asociat unic care deține și funcția de administrator, Ovidiu Ionuț Moldovan. La finalul exercițiului financiar 2020, societatea a raportat următorii indicatori economico-financiari: număr mediu de 5 angajați, cifră de afaceri de 590.723 de lei și profit net de 48.046 de lei.

Alex TOTH

 

De asemenea, verificati

Tania Șchiopu, la cea mai bună prestaţie din sezon

Distribuie Tania Șchiopu, tânăra baschetbalistă de doar 16 ani, din cadrul CSM Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.