Activități educaționale și relaxante la Taberele “Robinson” Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Activități educaționale și relaxante la Taberele “Robinson” Târgu Mureș

Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 11 ani au posibilitatea de a participa la Taberele ”Robinson” Târgu Mureș, organizate în module săptămânale, cu program de luni până vineri, între orele 7.45 – 17.00.

Detalii despre tabără

Programele se desfășoară în campusul Robinson situat pe E 60, la ieșire din Târgu Mureș spre Sighișoara, vis a vis de Aliat și Fan Curier. Spațiile interioare și exterioare sunt extrem de generoase, ca dimensiune și dotări, accentul programelor fiind pus pe un timp cât mai îndelungat petrecut în aer liber, iar programul taberelor de vară combină activitățile educaționale cu cele de relaxare.

“În fiecare zi, stăm muuuult în aer liber: mergem în pădurea de lângă Insula Robinson unde facem picnic în natură, culegem fructe pentru ora practică de cooking, pictăm în natură, ne bălăcim în piscină, jucăm fotbal, volei, badminton, sarim coarda, elastic, sărim în trambulină… ne consumăm energia! Get energized! Zumba kids, street dance, fotbal, arte marțiale și aerobic ne așteaptă pentru un strop de energie, în fiecare zi, spre după amiază. Hămăceală! Încheiem fiecare zi cu relaxare în hamacele noastre, în care facem un club de lectură și o oră de poveste. Biblioteca Robinson ne invită într-o scurtă incursiune în miraculoasa lume a poveștilor… scurtă, scurtă, cât să nu uităm gustul până la toamnă!”, au precizat organizatorii taberei.

Pachetele sunt exclusiv săptămânale, de luni până vineri, iar costul acestora este de 550 de lei/persoană, cu toate activitățile incluse. Prețul cuprinde, de asemenea, micul dejun, gustarea de fructe, prânzul de casă și deliciosul desert. Apa plată este la discreție, pe tot parcursul programului.

”Programul respectă toate normele sanitare în vigoare. Înscrierile se pot face exclusiv online, pe site-ul www.erobinson.ro. În maximum 24 de ore de la trimiterea formularului de înscriere, veți primi pe e-mail documentele necesare confirmării locului în tabără”, au mai transmis organizatorii taberei.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE