Home / Invatamant / Bilanțul final al Bacalaureatului în județul Mureș

Bilanțul final al Bacalaureatului în județul Mureș

În județul Mureș, rata cumulată de promovare după contestații este de 65,97%, adică plus 2,17% față de rezultatele inițiale, iar pentru promoția curentă rata de promovare este 72,27%, în timp ce pentru promoțiile anterioare 25,27%, a anunțat sâmbătă, 10 iulie, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, inspector școlar general al județului Mureș.

”Au promovat 2.156 de candidați, dintr-un total de 3.268 de candidați prezenți. Dintre aceștia, 2.813 de candidați provin din promoția curentă, iar 455 de candidați din promoțiile anterioare. Un candidat a obținut media 10”, a precizat șeful Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Pe discipline de examen, situația candidaților cu note de 10 este următoarea: 28 au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română; 55 au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura maternă; 37 au obținut nota 10 la proba obligatorie a profilului (Matematică – 16/ Istorie – 21), 105 au obținut nota 10 la proba la alegere a profilului și a specializării.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

MCA Health Care – Centru Medical Targu Mureș

Laborator de analize, punct de lucru str. Lalelelor, nr. 25și Centru medical, punct de lucru …