Comisie pentru o achiziție, la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

Comisie pentru o achiziție, la Luduș

În luna aprilie 2021, Consiliul Local Luduș a aprobat Hotărârea nr. 59 prin care s-a alocat suma de 30.000 de lei în vederea achiziționării unui teren în suprafață de 1.300 de metri pătrați, proprietatea Mariei Păsăroi. Terenul este necesar pentru înființarea drumului de acces în vederea construirii unui pod nou peste râul Mureș care va asigura accesul din drumul național DN 15 E 60 spre zona industrială a orașului.

Având în vedere că articolul 863, litera „a” din Codul civil prevede că „Dreptul de proprietate publică se dobândește: a) prin achiziție publică, efectuată în condițiiile legii; (….)”, Anca Năsăudean, șefa Serviciului „Investiții, Achiziții, Domeniul Public” (IADP) a propus Legislativului local să achiziționeze, în domeniul public al unității administrativ-teritoriale, terenul în suprafață de 1.300 de metri pătrați, cu destinația de drum public, de la deținătorul Maria Păsăroi. Achiziționarea se va face prin negociere directă, pornind de la prețul de piață.

Negocierea prețului de achiziționare a imobilului, terenul în suprafață de 1.300 de metri pătrați se va face de o comisie pentru negociere din care face parte de drept Kis Istvan, viceprimarul orașului – președintele comisiei și Marius Dudilă, administratorul public al orașului, precum și cei trei consilieri locali propuși de Emil Alecu Stan: Gelu Puia, Cornel Herepean și Ioan Călugăr, propunere aprobată de consilierii locali în ședința din 29 iunie 2021. Procesul verbal de negociere a prețului de achiziție se va prezenta spre aprobarea Consiliului Local Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE