Home / Slider / ”Desculț în Iarbă”, în Complexul ”Weekend”

”Desculț în Iarbă”, în Complexul ”Weekend”

Distribuie

O nouă ediție a festivalului „Desculț în Iarbă” se va desfășura în perioada 16-18 iulie, în cadrul Complexului de Agrement “Weekend” din Târgu Mureș, evenimentul având mai mulți initați speciali și mai multe activități.

”După mai bine de un an fără evenimente publice, vrem să stăm desculți în iarbă, vrem muzică și vibe colorat. În 2021 ne-am propus să vă surprindem. Așa că am pregătit o ediție diferită, plină de surprize și zâmbete largi, într-o locație perfectă pentru hămăceală dar și alte activități potrivite tuturor vârstelor”, anunță organizatorii evenimentului.

“Printre activitățile din acest an se numără: concerte live, DJ, artiști locali, stand-up comedy, teatru, bar zone, beer zone, activități pentru cei mici, jocuri de societate, food trucks. Bineînțeles, alături de nelipsita hămăceală, picnic la iarbă verde, relaxare și voie bună”, se precizează în comunicatul de presă.

Contact și bilete        

“Suntem alături de comunitatea de artiști locali. Pentru cei care doresc să performeze la “Desculț în Iarbă” 2021, punem la dispoziție toată recuzita de care dispunem: scenă, sonorizare, personal etc. Îi invităm să ne contacteze: telefon 0755-666.315, email: office@descultiniarba.ro, sau prin mesaj pe pagina noastră oficială de FB https://www.facebook.com/descultiiniarba”, se mai precizează în comunicatul de presă.

Biletele se pot achiziționa de pe pagina web www.iabilet.ro.

Program

Conform  programului publicat de organizatorii festivalului, evenimentele vor avea loc trei zile. Astfel, vineri, 16 iulie, sunt invitați Lounge Music, Mariusescu, Luician Dragota, Suburbia 11 și Karak.

Sâmbătă, 17 iulie, play-listul evenimentului conține următorii invitați: Lounge Music, Trupa de teatru New Talent, Wax on Friday’s, Vinyl set, Iarba Fiarelor, FUNKorporation, Fără Zahăr, Acustic, DJ Sauce.

Duminică, 18 iulie, cei prezenți se vor putea bucura de următoarele momente: Impro Show Funkers, Bobi Dumitrașcu Stand Up Comedy și proiecție de film.

Diana CĂRBUREAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.