Informații cu privire la desfășurarea examenului de definitivare Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 272 Vizualizări

Informații cu privire la desfășurarea examenului de definitivare

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș a transmis luni, 12 iulie, pe pagina web a instituției, www.edums.ro, către toate unitățile de învățământ din județul Mureș, în atenția directorilor și a cadrelor didactice înscrise la examenul național de definitivare în învățământ – sesiunea 2021, mai multe informații cu privire la examenul de definitivare.

„În conformitate cu prevederile Calendarului de organizare și desfășurare a examenului național de definitivare în învățământ, aprobat prin OMEC nr. 5558/14 septembrie 2020, vă informăm că în data de 14 iulie 2021 se desfășoară proba scrisă a examenului, la Centrul de examen constituit la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” Târgu Mureș, strada Victor Babeș nr. 11” , a transmis conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

“Ora de începere a examenului este 9.00, accesul candidaților în sălile de examen se realizează în intervalul orar 7.30 – 8.00, durata examenului este de 4 ore de la momentul primirii subiectelor, se vor respecta măsurile specifice în vigoare pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul candidaților și a personalului implicat”, se precizează în adresa transmisă către toate unitățile de învățământ din județul Mureș, document semnat de prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan – inspector școlar general, și ing. Viorel Bărdaș – inspector școlar pentru dezvoltarea resursei umane.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE