Home / Invatamant / Informații cu privire la desfășurarea examenului de definitivare

Informații cu privire la desfășurarea examenului de definitivare

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș a transmis luni, 12 iulie, pe pagina web a instituției, www.edums.ro, către toate unitățile de învățământ din județul Mureș, în atenția directorilor și a cadrelor didactice înscrise la examenul național de definitivare în învățământ – sesiunea 2021, mai multe informații cu privire la examenul de definitivare.

„În conformitate cu prevederile Calendarului de organizare și desfășurare a examenului național de definitivare în învățământ, aprobat prin OMEC nr. 5558/14 septembrie 2020, vă informăm că în data de 14 iulie 2021 se desfășoară proba scrisă a examenului, la Centrul de examen constituit la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” Târgu Mureș, strada Victor Babeș nr. 11” , a transmis conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

“Ora de începere a examenului este 9.00, accesul candidaților în sălile de examen se realizează în intervalul orar 7.30 – 8.00, durata examenului este de 4 ore de la momentul primirii subiectelor, se vor respecta măsurile specifice în vigoare pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul candidaților și a personalului implicat”, se precizează în adresa transmisă către toate unitățile de învățământ din județul Mureș, document semnat de prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan – inspector școlar general, și ing. Viorel Bărdaș – inspector școlar pentru dezvoltarea resursei umane.

Diana CĂRBUREAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Inițiere în fotbal, la ASA Târgu Mureș

Clubul ASA Târgu Mureș organizează preselecție la copii născuți în anii 2012, 2013 și 2014. …