VIDEO: Produsele Caparol, la un click distanță! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

VIDEO: Produsele Caparol, la un click distanță!

Compania DAW Bența, producător și distribuitor a gamei de materiale pentru finisaje Caparol, a lansat marți, 13 iulie, site-ul propriu de comercializare a gamei de produse, caparolshop.ro.

Parte a strategiei comerciale a companiei de a fi cât mai aproape de tendințele pieței, noul proiect își propune să aducă gama de produse și servicii Caparol cât mai aproape de beneficiarii acestora. Noul site de comerț online oferă posibilitatea unei identificări facile a produselor și domeniilor de aplicare, oferind în același timp acces la informații tehnice și sfaturi directe puse la dispoziție de specialiștii Caparol. “Tehnologia și inovația sunt esențiale. Orientarea către comerțul digital a apărut firesc din nevoia de a construi experiențele de care clienții au acum nevoie, de a le facilita accesul la produsele Caparol, de a capta noi oportunități de piață și noi segmente de beneficiari”, a declarat Remus Aurel Bența, directorul companiei DAW Bența.

Prezentă pe piața de profil de 20 ani, compania DAW Bența este unul din liderii pieței locale a materialelor profesionale de finisaj pentru construcții. Compania a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri care a depășit 30 mil eur, propunându-și pentru acest an un avans de peste 10%.

Alături de proiectul site-ului de comerț online, compania are în derulare un proiect de investiții de circa 4 milioane de euro într-o nouă unitate de producție pentru cărămizi decorative Meldorfer, utilizate în finisarea fațadelor.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE