Coliziune între două mașini și un autotren, pe DN13 E60, în Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 490 Vizualizări

Coliziune între două mașini și un autotren, pe DN13 E60, în Mureș!

Polițiștii mureșeni au fost sesizați să intervină miercuri, 14 iulie, în jurul orei 15.40, la un accident rutier produs pe DN13 E60, la intrarea în localitatea Vânători, dinspre localitatea Sighișoara.

”Deplasați la fața locului, din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între două autoturisme, conduse de doi bărbați, unul de 38 de ani, din comuna Albești și unul de 23 de ani, din județul Harghita și un autotren, condus de un bărbat, de 28 de ani, din județul Constanța. Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime omenești, doar pagube materiale. Cei trei conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, ”în cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier”, iar ”traficul rutier a fost blocat pentru scurt timp, până la degajarea carosabilului, în aceste momente desfășurându-se în condiții normale.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE