Home / Invatamant / Start la Examenul pentru Definitivare

Start la Examenul pentru Definitivare

Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2021, s-a desfășurat miercuri, 14 iulie, în centrul de examen al Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Târgu-Mureș.

”În județul Mureș s-au înscris la proba scrisă 260 de candidați care au îndeplinit cumulativ următoarele condiții: efectuarea unui stagiu de predare în specialitate de cel puțin un an; calificativul pentru anul școlar în curs „Bine” sau „Foarte bine”; media aritmetică a notelor obținute la inspecția la clasă și la evaluarea portofoliului profesional – minimum 8 (dar note nu mai mici de 7 la fiecare din probele respective). Au fost prezenți 253 candidați, 7 candidați au fost absenți, iar 9 candidați s-au retras din motive personale. Niciun candidat nu a fost eliminat”, a transmis miercuri, 14 iulie, prof. drd. Sabin-Gabril Pășcan, inspector școlar general al județului Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate mureșeană

Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiții care a constat în înlocuirea conductelor …