Home / Administratie / Un nou sens giratoriu la Luduș

Un nou sens giratoriu la Luduș

Unul dintre cele mai fierbinți puncte din circulația rutieră a orașului este intersecția străzilor Pieței și Brândușei cu Bulevardul 1 Decembrie 1918. În special în zilele de marți când se desfășoară târgul săptămânal, afluxul de pietoni și de autovehicule din zonă ating cote maxime, potențiale producerii de evenimente rutiere. Pentru evitarea unor posibile accidente, Primăria orașului a iniția realizarea unui sens giratoriu prevăzut cu o semaforizare pentru pietoni. Pentru aceasta, documentația tehnică pentru semaforizare a fost întocmită de o firmă specializată, iar lucrările sunt executate de către personalul Administrației Domeniului Public din cadrul Primărei orașului.

„Este evident că lucrările le executăm după ce Comisia de circulație a orașului, Poliția orașului Luduș și Poliția Rutieră Județeană Mureș și-au dat avizul de specialitate”, a declarat Liviu Popa, directorul Direcției „Intervenții, Transport și Zone Verzi” din cadrul Primăriei orașului Luduș.

În aceste zile semaforizarea cu buton pentru trecerea de pietoni funcționează, iar sensul giratoriu va fi dat în folosință până la jumătatea lunii iulie 2021.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dora Optics, tratamente și soluții de top în domeniul oftalmologic

Dora Optics este o companie de servicii integrate de optică și oftalmologie. Înființată în anul …