Un nou sens giratoriu la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1656 Vizualizări

Un nou sens giratoriu la Luduș

Unul dintre cele mai fierbinți puncte din circulația rutieră a orașului este intersecția străzilor Pieței și Brândușei cu Bulevardul 1 Decembrie 1918. În special în zilele de marți când se desfășoară târgul săptămânal, afluxul de pietoni și de autovehicule din zonă ating cote maxime, potențiale producerii de evenimente rutiere. Pentru evitarea unor posibile accidente, Primăria orașului a iniția realizarea unui sens giratoriu prevăzut cu o semaforizare pentru pietoni. Pentru aceasta, documentația tehnică pentru semaforizare a fost întocmită de o firmă specializată, iar lucrările sunt executate de către personalul Administrației Domeniului Public din cadrul Primărei orașului.

„Este evident că lucrările le executăm după ce Comisia de circulație a orașului, Poliția orașului Luduș și Poliția Rutieră Județeană Mureș și-au dat avizul de specialitate”, a declarat Liviu Popa, directorul Direcției „Intervenții, Transport și Zone Verzi” din cadrul Primăriei orașului Luduș.

În aceste zile semaforizarea cu buton pentru trecerea de pietoni funcționează, iar sensul giratoriu va fi dat în folosință până la jumătatea lunii iulie 2021.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE