Home / Administratie / Voluntariat la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Voluntariat la Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Având în vedere potențialul tinerilor, dorința lor de bine și de implicare în viața socială a comunității locale, Primăria municipiului Târgu Mureș a lansat în dezbatere publică un Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a activității de voluntariat din cadrul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș.

„Activitatea de voluntariat în cadrul Direcției se va realiza în cadrul serviciilor prestabilite de către instituție, acțiune susținută și construită de așa natură încât să fie accesibilă persoanelor care doresc să se implice în buna funcționare a asistenței sociale din municipiul Târgu Mureș. Voluntariatul în cadrul instituției este recunoscut ca experiență profesională sau calificare profesională în specialitate, dacă este realizat în timpul și domeniul studiilor, oferind candidaților la ocuparea unor posturi posibilitatea de a obține un punctaj suplimentar. Pe durata perioadei activităţii de voluntariat, precum şi la încheierea activităţii, la cererea voluntarului se eliberează un certificat de voluntariat la care este anexat un raport de activitate”, a precizat Andreia Moraru, directorul executiv al Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 17 iulie 2021 pe baza unui formularului de colectare de recomandări la registratura instituției din Târgu Mureş, Piaţa Victoriei, nr. 3 sau prin mesaj electronic pe adresa infopublic@tirgumures.ro.

Totodată, în data de 20 iulie 2021, ora 15.00, Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș invită, pe cei interesați, la Dezbaterea publică privind Regulamentul de organizare și funcționare a activității de voluntariat din cadrul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș pe Platforma ZOOM. Astfel, participanții sunt rugați să se înscrie folosind adresa de e-mail registratura.das@tirgumures.ro cu indicarea numelui, a adresei de email aferente, a numărului de telefon și mențiunea „Participare la dezbaterea publică privind Regulamentul de organizare și funcționare a activității de voluntariat din cadrul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș”, în vederea transmiterii ulterior, a datelor de conectare pe Platforma ZOOM.

Respectivul Proiect de hotărâre poate fi consultat pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea Administrația locală/ Consiliul Local/ Transparenţă Decizională (acte normative) /2021. 

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Raport despre execuția bugetului Consiliului Județean Mureș

Aleșii județeni au aprobat joi, 29 iulie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, Raportul …