FOTO: Accident cu trei victime lângă Albești Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 485 Vizualizări

FOTO: Accident cu trei victime lângă Albești

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș au anunțat printr-un comunicat de presă remis joi, 15 iulie, în jurul orei 14, că pe Drumul European (E 60), în localitatea Albești înspre Brașov a avut loc un accident rutier cu posibilitatea ca o victimă să fi rămas încarcerată.

„Accident rutier cu posibilitatea ca o victima sa fie incarcerata la iesire din loc. Albesti spre Brasov (E 60). Intervin pompierii militari din cadrul Detasamentului Sighisoara si SMURD Sighisoara. Este vorba despre un accident rutier intre doua autoturisme in urma acestuia sunt trei victime, una cod rosu de gen masculin de aproximativ 58 de ani, una cod galben de gen feminin si una cod verde de gen masculin. Victimele sunt asistate medical de către echipajele medicale. Nu sunt persoane încarcerate. Circulația se desfasoara alternativ pe un singur sens”, au mai transmis reprezentanții ISU Mureș.

Update de la IPJ

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Mureș transmite, tot prin intermediul unui comunicat de presă remis ulterior în aceeași zi, faptul că niciunul dintre conducătorii auto implicați în accident nu se afla în stare de ebrietate. La ora actuală în zona în care s-a petrecut coliziunea, traficul se desfășoară normal.

„Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați să intervină la un eveniment rutier produs pe DN13 E60, în afara localității Albești. Deplasați la fața locului, din primele cercetări efectuate la km 108+200 m, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus din direcția Brașov-Sighișoara, de un bărbat, de 58 de ani, din județul Caraș-Severin și un autoturism, condus din direcția Sighișoara-Brașov, de o femeie, de 63 de ani, din județul Hunedoara. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative pentru ambii conducători auto. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier. În acest moment, traficul se desfășoară pe ambele sensuri de circulație.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE