Home / Invatamant / Investiții în unitățile școlare din Târgu Mureș

Investiții în unitățile școlare din Târgu Mureș

Alexandru György, viceprimar al municipiului Târgu Mureș, a anunțat miercuri, 14 iulie, că a verificat ”în primele zile ale acestei săptămâni” stadiul lucrărilor de reparații demarate pe timpul vacanței de vară la corpul C de la Școala Gimnazială “Nicolae Bălcescu” (Waldorf) din Târgu Mureș, care are alocată o sumă de aproximativ un milion de lei pentru reabilitarea integrală.

”Mai sunt în curs de execuție lucrări de reparații la Grădinița cu Program Prelungit nr. 15, constând în montarea unei scări exterioare de incendiu și de uși rezistente la foc, astfel încât să se poată obține autorizația de securitate la incendiu. În această vară, urmează să se deruleze și alte lucrări de reparații și investiții la instituțiile de învățământ din municipiul Târgu Mureș, acolo unde este necesar. Astfel, sistemul învechit și nesigur de încălzire cu sobe de teracotă de la Școala Gimnazială “Nicolae Bălcescu” corp B va fi înlocuit cu un sistem modern de încălzire centrală”, a precizat Alexandru György.

Viceprimarul liberal a mai anunțat că în perioada viitoare vor demara ”lucrări de refacere alei pietonale și refacere terenuri de sport în incinta instituțiilor de învățământ, respectiv de reparații la hidroizolația corpurilor de clădire și șarpante”, precum și că până la data de 10 septembrie 2021 ”se vor monta la 14 grădinițe din municipiu corpuri de joacă.”

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fizionova, soluții de top în Ortopedie, Traumatologie și Știința Sportului

Unul dintre cele mai moderne și eficiente centre medicale de Ortopedie, Traumatologie și Știința Sportului …