Home / Recomandări zi de zi / Administrația Bazinală de Apă Mureș – Planul de Management Bazin Hidrografic Mureș

Administrația Bazinală de Apă Mureș – Planul de Management Bazin Hidrografic Mureș

Distribuie

Pe site-ul Administrației Bazinale de Apă Mureș a fost postat, pentru informarea părților interesate, proiectul Planului de Management al Bazinului Hidrografic Mureș actualizat (perioada 2022-2027).
Documentul cu anexele sale poate fi accesat la link-ul: http://mures.rowater.ro/…/directiva…/materiale-utile/. În documenst sunt prezintate toate aspectele ce țin de cursurile de apă din bazinul hidrografic Mureș, printre care: starea corpurilor de apă, presiunile identificate (tot ce poate influența starea corpului de apă), impactul acestor presiuni și măsurile indispensabile de luat pentru atingerea obiectivelor de mediu. Totodată, este publicat și Chestionarul privind elaborarea Proiectului Planului de Management actualizat al Bazinului Hidrografic Mureș, cu scopul de a aduna observațiile de la factorii interesați. Acesta poate fi accesat la link-ul: http://mures.rowater.ro/…/directiva-cadru-apa/chestionar/
Documentul este supus consultării publice pentru o perioadă de 6 luni, până în data de 30 decembrie 2021. Orice sugestii sau observații le puteți transmite pe adresa de e-mail: idcue@dam.rowater.ro. „𝐴𝑝𝑎 𝑛𝑢 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛 𝑏𝑢𝑛 𝑐𝑜𝑚𝑒𝑟𝑐𝑖𝑎𝑙 𝑜𝑎𝑟𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒, 𝑐𝑖 𝑢𝑛 𝑝𝑎𝑡𝑟𝑖𝑚𝑜𝑛𝑖𝑢 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑡𝑒𝑗𝑎𝑡, 𝑎𝑝𝑎̆𝑟𝑎𝑡 𝑠̦𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑡𝑎𝑡 𝑐𝑎 𝑎𝑡𝑎𝑟𝑒.”

Sursa: Apele Române Mureș


De asemenea, verificati

”Sărbătoare a talentelor”, la Liceul ”Bolyai Farkas”

Distribuie Sala festivă a Liceului Teoretic ”Bolyai Farkas” din Târgu Mureș va găzdui joi, 8 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.