Nouă moduri simple de a crea dormitorul perfect Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 202 Vizualizări

Nouă moduri simple de a crea dormitorul perfect

Ai nevoie de un dormitor în care să te relaxezi și să dormi bine? Ia în considerare aceste nouă elemente esențiale și îți vei putea transforma spațiul de dormit într-un sanctuar îngăduitor, confortabil și senin.

Cea mai mare atenție: pat dormitor și așternuturi

Un pat dormitor este cel mai important element din orice dormitor, dar mulți dintre noi avem un pat incomod. Merită să investești într-o bază și o saltea bune pentru a te ajuta să dormi bine. Înainte de a cumpăra salteaua, asigură-te că încerci mai multe în magazin pentru a o găsi pe cea potrivită pentru tine.

Facilitățile suplimentare fac, de asemenea, o mare diferență, așa că alege și așternuturi moi pentru al tău pat dormitor . Pentru un confort real, ai putea alege bumbacul egiptean cu un număr de minimum 400 de fire.

Răsfață-te cu o tăblie de lux

O tăblie atractivă pentru pat dormitor va face cu adevărat o declarație în dormitorul tău și va transforma spațiul. De asemenea, va face patul să fie un loc mult mai confortabil.

Când alegi o tăblie, gândește-te la dimensiunea camerei și la înălțimea tavanului pentru a obține proporțiile corecte. Dacă ai un plafon foarte înalt, îți poți permite o tăblie mare, în mod corespunzător, pentru a crea un impact real.

Ia în considerare iluminarea de pe noptieră

În majoritatea dormitoarelor spațiul este limitat. Noptierele nu au neapărat loc și pentru lămpi mari, și pentru cărți, flori și alte lucruri. Pentru a elibera spațiu, alege lumini de perete sau lustre lângă pat. Dacă nu ești în curs de renovare majoră, un pendul ar putea fi mai ușor de instalat.

Cu mai mult spațiu pe suprafața noptierei este posibil să ai loc pentru alte câteva lucruri, cum ar fi florile proaspete.

Creează o zonă de relaxare

Fă din dormitor un loc confortabil pentru a-ți petrece timpul și în afara somnului, având o zonă de relaxare. Câteva fotolii îți vor oferi posibilitatea de a împărtăși spațiul dormitorului cu prietenii foarte apropiați sau va servi drept un loc de evadare pentru o lectură liniștită.

Folosiți culoarea vopselei pentru a crea starea de spirit

Dormitorul este locul în care poți fi un pic mai curajos cu alegerea culorii pereților, deoarece nu este o cameră pe care toată lumea o va vedea. Dacă îți place mult purpuriul sau negrul dramatic, atunci mergi pe această idee.

Alternativ, păstrează spațiul senin cu o paletă de culori mai neutră. Cenușiul palid până la mediu funcționează bine în dormitor, deoarece ajută la calmarea minții și te pregătește pentru un somn perfect.

Controlează lumina naturală

Când vine vorba de îmbrăcămintea ferestrelor, dormitorul este una dintre cele mai importante camere. Nu numai că decorarea geamurilor ar trebui să arate frumos și să completeze schema, ci trebuie să funcționeze eficient și pentru a nu lăsa lumina să treacă.

Fie că optezi pentru obloane, jaluzele sau draperii (sau o combinație) asigură-te că căptușeala este suficient de groasă pentru a bloca orice lumină stradală sau soare dimineața devreme.

Poți face o combinație interesantă dacă asortezi draperiile cu cuvertura  de pe pat dormitor.

Alegeți mobilierul care conferă caracter personal

Un alt mod minunat de a crea starea de spirit potrivită în dormitorul tău este prin mobilierul pe care îl alegi. Acesta trebuie să ți se potrivească, atât ca stil, cât și ca utilitate.

Selectează atent covoarele

Pentru mulți dintre noi, dormitoarele sunt despre confort și răsfăț, așa că s-ar putea să vrei să alegi un covor de lux, moale pentru podele. De multe ori suntem cu picioarele goale în dormitor, așa că este plăcut să ai ceva moale și cald pe care să stai când te ridici din pat într-o dimineață rece de iarnă.

Dacă îți place aspectul plăcilor de pardoseală goale, alege un covor moale și așază-l doar acolo unde vei sta cel mai des.

Adaugă textură cu accesorii

Utilizează textura și accesoriile pentru a finaliza dormitorul perfect. Pernele, cuverturile și obiectele decorative vor adăuga straturi de interes în cameră. Tapetul din spatele unui pat dormitor poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a adăuga textură.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE