Home / Mica publicitate / COMUNICAT SISTARE APĂ- REGHIN

COMUNICAT SISTARE APĂ- REGHIN

Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă consumatorii că, pe fondul temperaturilor ridicate şi a lipsei precipitaţiilor, din cauza suprasolicitării sistemului de alimentare cu apă în principal ca urmare a utilizării apei potabile în alte scopuri decât cele casnice, este posibil ca, până la normalizarea consumului, alimentarea cu apă potabilă să fie realizată cu intermitenţe în următoarele zone:

  • Comuna Aluniș
  • Comuna Brâncovenești
  • Comuna Rușii Munți
  • Comuna Deda
  • Comuna Breaza.

În această perioadă există posibilitatea ca anumite zone din localităţile menţionate mai sus, să nu fie alimentate cu apă potabilă!

Compania AQUASERV S.A. face un apel insistent către toţi utilizatorii, în special utilizatorii din zonele rurale, să folosească în mod raţional apa din reţeaua publică, respectiv să NU folosească apa potabilă pentru irigaţii, astfel încât să fie posibilă furnizarea serviciului în condiţii normale către toţi clienţii.

Atragem atenţia consumatorilor că la repunerea în funcţiune a reţelei, din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa va avea suspensii şi culoare, atât pe străzile menţionate cât şi pe străzile învecinate cu acestea. Această apă se poate folosi în scopuri menajere.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că personalul Compania AQUASERV S.A. va face în continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24, dar contează și pe sprijinul utilizatorilor în ceea ce privește folosirea rațională a resurselor de apă.Vă mulţumim pentru înţelegere!

Compania AQUASERV S.A.

Sucursala Reghin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cooperare LEADER pentru sustinerea turismului gastronomic

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share