Scandal în familie, un tânăr internat într-o unitate medicală de specialitate Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 661 Vizualizări

Scandal în familie, un tânăr internat într-o unitate medicală de specialitate

Aseară, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au fost sesizaţi prin Apel 112, de către un bărbat din aceeași localitate, cu privire la faptul că fiul acestuia, un tânăr de 31 de ani, a provocat scandal în familie, iar ulterior s-a încuiat singur în locuinţă şi nu comunică.

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum şi forțe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă și un echipaj medical.

Din verificările efectuate și din relatările părinților, a rezultat faptul că, anterior, tânărul în cauză s-ar fi manifestat agresiv, și-ar fi lovit tatăl și mama, le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și totodată ar fi distrus bunuri în locuință.

Având în vedere că existau date cu privire la faptul că, în trecut, cel în cauză ar mai fi amenințat cu acte de suicid, poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în forţă, au forţat uşa de acces și au pătruns în interiorul locuinţei.

Ulterior, tânărul a fost extras din imobil, fără a se înregistra evenimente negative, fiind condus și internat la o unitate medicală de specialitate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luării măsurilor legale.

Persoanelor vătămate le-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii nr. 217/2003, precum și posibilitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă acestea au refuzat emiterea unui astfel de ordin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE