AJOFM Mureș anunță: Locuri de muncă în Danemarca Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 605 Vizualizări

AJOFM Mureș anunță: Locuri de muncă în Danemarca

Angajatorul  HAI Horsens, cu adresa în  Sverigesvej nr.9, din Horhens, Danemarca, oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 10  locuri de muncă pe durată nedeterminată pentru  muncitori în producţie (manipulanţi mărfuri).

Limba străină solicitată: limba engleză sau daneză.

Angajatorul caută persoane care să ridice / manipuleze produsele atât manual cât şi cu echipament de ridicare. Se va efectua controlul de calitate al produselor, se vor pregăti /împacheta profile de aluminiu. Veţi fi în subordinea directorului de producţie. Formarea / instructajul va avea loc sub forma unei instruiri colegiale la faţa locului. Se va purta în permanenţă încălțăminte de protecție, iar la anumite locuri de muncă se vor purta ochelari de protecţie, dispozitive de protecţie a auzului.

Cerinţe: Se caută persoane harnice, colegiale, responsabile, cu o atitudine pozitivă. Angajatorul nu solicită o anumită pregătire/calificare/studii, dar caută persoane ușor adaptabile, cu cazier judiciar curat. Trebuie să îţi tratezi colegii cu respect şi să îţi placă să lucrezi cu orice persoană. Vei locui în oraş sau la o distanţă rezonabilă. Din considerente de siguranţă şi de calitate este important să vorbeşti/înţelegi/citeşti  în limba daneză sau engleză. Se lucrează în intervale/ture diferite, trebuie să indici în cerere care variantă îţi convine. Varianta cu 37 de ore în zilele de luni – joi între orele 06.00-14.15+vineri între orele 06.00.-12.30. Varianta cu 34 de ore(zi) în zilele de luni-joi între orele 14.15-22.00+vineri între orele 12.30-17.45. Varianta cu 34 de ore(de noapte), duminică de la 00.15-06.00, în zilele de luni-joi între orele 22.00-06.00.

Salariul oferit : Salariul se acordă în funcţie de vechimea în cadrul unităţii. Pentru cei cu o vechime între 0-3 luni se acordă 138 DKK/oră, pentru cei cu o vechime între 3-12 luni se acordă 143 DKK/oră, iar pentru cei cu o vechime de peste 12 luni se acordă 145 DKK/oră. Aproximativ 7,4 DKK=1 EURO. Salariul brut lunar aproximativ, va fi în jur de 2940 euro+10% cont de economii.

Alte beneficii: Angajatorul acordă sprijin în căutarea cazării și ajută salariaţii cu formalităţile de înregistrare la autorităţi. Angajatorul plăteşte cotizaţiile pentru asigurarea de sănătate, fondul de pensii, se acordă diferite sporuri (de ex.spor de noapte). Suplimente de calificare/funcţie pot fi obţinute ulterior în urma absolvirii unor cursuri/calificări la locul de muncă. Exista transport public în Horsens, se poate circula cu autobuzul la lucru şi înapoi la locul de cazare.

Mod de aplicare: Solicitările  şi CV urile (în limba engleză) se vor trimite prin email la adresa hr@hai.dk sau se va aplica pe pagina web: https://app.elvium.com/da/positions/13442/job_posting. Recomandăm trimiterea unei copii de pe cazier. Pentru monitorizare, aplicanţii sunt rugaţi să trimită un email la barna.fuleki.ms@anofm.gov.ro  în care să specifice faptul că au aplicat la anunţul  „muncitor în producţie”.

Persoanele interesate să ocupe locul de muncă pot viziona oferta  accesând https://www.anofm.ro/eures/solicitanti.html

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Târgu Mureş, strada Iuliu Maniu, nr. 2, la numerele de telefon 0265.266553 sau 0265.269247 int. 109.

Data limită de înscriere: 09.09.2021  .      

(Comunicat de presă remis de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE