Vizi concertează la ”#love Reghin Day & Night” și TIFF Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 151 Vizualizări

Vizi concertează la ”#love Reghin Day & Night” și TIFF

Cea de-a 20-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania va debuta vineri, 23 iulie, cu proiecția comediei spaniole ”Dineu cu vecinii de sus” (r. Cesc Gay), film ce va puea fi văzut simultan în 20 de localități din țară printre care și Tîrgu Mureșul.

Una din atracțiile ediției aniversare TIFF din acest an sunt concertele, printre care se numără și cele găzduite de Casa TIFF din Cluj-Napoca, unde intrarea va fi liberă. Primul care va deschide seria concertelor de la Casa TIFF va fi mureșeanul Vizi, care va concerta duminică, 25 iulie, de la ora 21:00.

„VIZI va fi live pe scena Casei TIFF cu un concert în care compozițiile proprii se combină cu hituri internaționale ce îi pun în evidență vocea deosebită. Cu 600 de piese în repertoriu, în zece limbi diferite, artistul promite o atmosferă pe măsura apetitului de distracție pe care publicul festivalului l-a probat mereu”, afirmă organizatorii TIFF.

„Pentru mine este o onoare foarte mare să cânt la TIFF. De foarte mulți ani lucrez să mă poziționez pe scena muzicală autohtonă iar faptul că voi cânta la un astfel de festival de film prestigios, îmi întărește poziția. Sper să reușesc să captez atenția celor care vor fi acolo cu prestația mea”, ne-a declarat Vizi, care va putea fi văzut cu o seară înainte, sâmbătă, 24 iulie, ora 21, pe scena festivalul reghinean ”#love Reghin Day & Night”.

Sursă foto: www.artinthestreet.ro

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE