Alocări de fonduri pentru CSȘ Reghin și Asociația Artiștilor Lutieri din România Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Alocări de fonduri pentru CSȘ Reghin și Asociația Artiștilor Lutieri din România

Consiliul Local Reghin s-a întrunit marți, 20 iulie, într-o ședință de îndată, prilej cu care au fost aprobate patru proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

Primul proiect de hotărâre a avut în vedere aprobarea deplasării unei delegaţii a Clubului Sportiv Școlar Reghin – Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” Reghin în localitatea Debrecen, din Ungaria, în perioada 13-15 august 2021, și alocarea din bugetul local al Municipiului Reghin a sumei de 5.831 lei necesară deplasării. Potrivit proiectului, suma este necesară deplasării unei delegații formată din 49 de persoane, sportivi și antrenori care vor participa la OTP Bank Kup.

Alt proiect supus spre aprobare a consfințit asocierea dintre Municipiul Reghin și Asociația Artiștilor Lutieri din România în vederea organizării și desfășurării acțiunii culturale ”Concert extraordinar la ceas aniversar-Reghin Orașul Viorilor”. Consilierii au aprobat alocarea din bugetul local a sumei de 30.000 de lei necesară susținerii concertului programat în data de 11 august 2021 la care vor onora cu prezența instrumentiști de renume, printre care Rafael Butaru, vioară, concertmaestrul Filarmonicii de Stat George Enescu din București, Radu Dunca, vioară, concertmaestrul Operei Naționale din București, Răzvan Suma, violoncel, solist instrumentist al Orchestrei Naționale Radio, Mircea Lazăr, vioară, Opera Națională București, Ana Ungureanu, vioară, concertmaestrul Orchestrei Metropolitane București, Ella Bokor, violoncel, Centrul Național de Artă Tinerimea Română, Monica Bejenaru, viola, Orchestra Română de Tineret, Cătălina Filipescu, viola, Opera Națională Română, și Adrian Vasile, viola, Opera Națională Română.

De asemenea, consilierii au mai aprobat rectificarea bugetului general al UAT Reghin pe anul 2021 și au adus modificări la HCL nr.167/05.07.2021 privind aprobarea organizării și defășurării în municipiul Reghin a evenimentului “Love Reghin Day& Night”. Astfel, participanții la evenimentul întins pe durata a două zile, 23 și 24 iule, se vor putea bucura de preparate culinare tradiționale, în acest sens fiind necesară aprobarea de către consilieri a amplasării și folosirii grill-ului cu foc deschis sau cărbuni, prevedere care nu a fost inclusă în proiectul inițial aprobat la ședința de consiliu din data de 5 iulie 2021.

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE